Tragedie în Vâlcea! O femeie a fost lovită mortal de trenul care circulă între București și Călimănești

Tragedie în Vâlcea! O femeie a fost lovită mortal de trenul care circulă între București și Călimănești
Femeie lovită mortal de tren

Circulația feroviară a fost întreruptă între Râmnicu Vâlcea și Drăgășani, după ce o femeie a fost lovită de un tren. Accidentul a avut loc pe raza localității Stolniceni din competența municipiului Râmnicu Vâlcea.

Accident feroviar în Vâlcea

Femeia a fost lovită mortal de trenul InterRegio 1521, care circula pe ruta București – Călimănești. Conform declarației date de către mecanicul de tren, victima se afla pe șinele de tren atunci când a avut loc accidentul. Din păcate, a observat-o mult prea târziu, neavând destul timp pentru a frâna. Tot el a fost cel care a sunat la 112 pentru ajutor.

„La data de 18 martie 2022, poliţiştii din cadrul Biroului Transporturi Feroviare Vâlcea au intervenit la un apel 112, primit în jurul orei 13:58, prin care un mecanic de locomotivă a sesizat faptul că a accidentat mortal o persoană. Din primele informaţii se pare că ar fi vorba de o femeie, de 43 de ani, din Râmnicu Vâlcea, care se afla pe şinele de tren, între staţiile CFR Râureni şi CFR Govora. În cauză, se efectuează cercetări de către poliţiştii Biroului Transporturi Feroviare, în cadrul unui dosar penal, pentru săvârşirea infracţiunii de ucidere din culpă”, a precizat purtătoarea de cuvânt a Inspectoratului Judeţean de Poliţie Vâlcea, Georgiana Stancu.

La fața locului s-a deplasat un echipaj SMURD, un echipaj AMOP și un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță. Din nefericire, femeie a suferit leziuni incompatibile cu viață, fiind declarat decesul la fața locului.

Bărbat lovit de tren în Bistrița-Năsăud

Un bărbat în vârstă de 59 de ani și-a pierdut viața într-un mod asemănător, în urmă cu doar o zi. Acesta a fost lovit tot de un tren regio. În urma accidentului, circulația feroviară a fost blocată timp de aproximativ o oră. Incidentul a avut loc între stațiile CFR Salva și Năsăud, pe raza localității Salva.

„În această dimineaţă, poliţiştii Postului de Poliţie Transporturi Feroviare Salva au fost semnalaţi despre producerea unui accident feroviar. Pe raza localităţii Salva, între staţiile Năsăud şi Salva, un tren Regio 4701, ce se deplasa pe relaţia Ilva Mică înspre Beclean, a surprins şi accidentat o persoană. La locul evenimentului, poliţiştii au identificat un bărbat, de 59 de ani, din Salva, care, în urma intervenţiei echipajelor medicale, s-a constatat că a decedat. Mecanicul de locomotivă a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ”, a transmis IPJ Bistriţa-Năsăud.

Cadrele medicale au ajuns repede la fața locului, însă bărbatul a decedat pe loc în urma impactului. Oamenii legii au întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă și s-a dispus o expertiză medico-legală a cadavrului bărbatului.

Urmăriți Playtech.ro și pe