Accident mortal în această dimineață pe calea ferată. Un bărbat a decedat după ce a fost lovit de un tren

Accident mortal în această dimineață pe calea ferată. Un bărbat a decedat după ce a fost lovit de un tren
Accident mortal în această dimineață pe calea ferată. Un bărbat a decedat după ce a fost lovit de un tren

În această dimineață, un grav accident a avut loc pe calea ferată, în urma căruia un bărbat a decedat după ce a fost lovit de tren.

Accident cumplit pe calea ferată

Este vorba despre trenul R 3512, care circulă în relația Teiuș – Sighișoara. Acesta a accidentat mortal un bărbat aflat pe linia de cale ferată, în jurul orei șapte dimineața. Potrivit mecanicului de locomotivă, bărbatul era așezat pe linie, iar accidentarea acestuia nu putea fi evitată.

Circulația altor trenuri nu a fost afectată, iar traficul a fost reluat după aproximativ o oră.

„Potrivit reprezentanțilro CFR Infrastructură, trenul R 3512, care circulă în relația Teiuș-Sighișoara, a accidentat mortal, în jurul orei 7.00, o persoană aflată pe linia de cale ferată, între stațiile Coșlariu- Crăciunel”.

„Din informațiile transmise de mecanicul de locomotivă, persoana respectivă era așezată pe linie, iar accidentarea acesteia nu a putut fi evitată. Trenul și-a reluat traficul după 47 de minute. Circulația altor trenuri nu a fost afectată”, a anunțat CFR Infrastructură.

Orbit de gelozie, un tânăr din Baia Mare a provocat un accident mortal

Un tânăr din Baia Mare a provocat un accident mortal, după ce a confundat o tânără cu iubita sa. Acesta a pornit în urmărirea mașinii în care se afla, însă urmărirea a avut un sfârșit tragic.

La un moment dat, șoferul urmărit a oprit autovehiculul pentru ca tânăra să coboare. În acel moment, bărbatul gelos, alături de amicul lui, ar fi tăbărât spre autoturism și ar fi început să lovească cu picioarele mașina, moment în care șoferul s-a speriat și a pornit în trombă din Baia Mare spre Tăuții Măgheruș.

De asemenea, ceilalți doi au pornit și ei în urmărirea acestuia. În tot acest timp, șoferul care era urmărit a sunat la numărul unic de urgențe 112 și a anunțat cele întâmplate, că a fost agresat și cineva îl urmărește. În momentul producerii accidentului, acesta era la telefon cu Poliția.

Conform surselor emaramures.ro, șoferul gelos s-ar fi angajat în depășirea mașinii urmărite, însă în acel moment venea un alt autoturism din sens opus. Pentru a evita impactul frontal, șoferul care s-a angajat în depășire a tras de volan dreapta și s-a lovit de mașina pe care o urmărea.

Aceasta din urmă a fost proiectată într-un șanț din beton. Din mașina urmăritorilor, pasagerul din dreapta a fost aruncat din vehicul din cauza impactului. La fața locului au ajuns medicii de pe ambulanță, însă nu au mai putut face nimic, aceștia declarând decesul.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI