Tragedie în Tulcea. Un copil de șapte ani a fost găsit mort în mașina de spălat. Ce spun părinții

Tragedie în Tulcea. Un copil de șapte ani a fost găsit mort în mașina de spălat. Ce spun părinții

Durere fără margini în Tulcea, acolo unde un copil, în vârstă de șapte ani, a fost găsit mort în cuva mașinii de spălat dintr-o casă. Nenorocirea a avut loc marți seară, pe strada Orizontului.

Cum s-a perecut tragedia

Nimic nu prevestea un asemenea eveniment înfiorător care avea să se întâmple într-o familie cu doi copii din Tulcea. Potrivit Poliției județene, marți seară, aceștia au fost anunțați printr-un apel telefonic la 112 despre faptul că un copil în vârstă de șapte ani a fost găsit fără suflare în cuva mașinii de spălat.

La fața locului s-au prezentat de urgență un echipaj medical de intervenție și un alt echipaj de poliție. Din păcate, în scurt timp, medicii au confirmat decesul.

Din primele cercetări efectuate de polițiști reiede faptul că nenorocirea a pornit de la o simplă joacă între frați. Băiatul și sora sa, în vârstă de trei ani, se jucau în casă, moment în care băiatul s-ar fi ascuns în cuva mașinii de spălat.

Este foarte probabil ca surioara băiatului să fi închis ermetic capacul, fără a-și da seama că acest lucru îi poate provoca moartea fratelui. Ulterior, băiatul a fost găsit de proprii părinți mort prin axfisiere.

Trupul neînsuflețit al micuțului a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală pentru a stabili cu exactitate cauza morții. Părinții au dezvăluit că micuții fuseseră lăsați singuri în casă preț de două ore, timp în care aceștia avuseseră treabă în curtea casei.

În urma nenorocirii produse, polițiștii au întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de ucidere din culpă, în timp ce anchetatorii au alertat și Direcția de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Tulcea pentru dispunerea măsurilor legale conform competențelor.

Cercetările sunt în desfășurare, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Tulcea.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI