Tragedie în sportul românesc. O jucătoare de baschet a murit chiar în ziua în care a împlinit 18 ani

Tragedie în sportul românesc. O jucătoare de baschet a murit chiar în ziua în care a împlinit 18 ani
Alessia Maria Raiciu

Sportul românesc este în doliu. A murit Alessia Maria Raiciu, una dintre cele mai talentate jucătoare de baschet din generația 2004. Tânăra s-a stins din viață chiar în ziua în care a împlinit 18 ani. Vestea cutremurătoare a apărut chiar pe site-ul Federației române de specialitate.

O nouă tragedie în sportul românesc. O jucătoare de baschet a murit în ziua în care a împlinit 18 ani

Sportul românesc îmbracă straie cernite. Federația Română de Baschet a anunțat pe contul oficial de facebook decesul unei jucătoare de doar 18 ani. Este vorba de Alessia Maria Raiciu, una dintre componentele din generația 2004.

În mesajul oficial se spune că Alessia Maria Raiciu a decedat chiar în ziua în care trebuia să-și sărbătorească majoratul. Câștigase deja multe medalii și premii alături de formația CS Olimpia București și debutase în Liga Națională la Agronomia București.

„Zborul unei baschetbaliste de reală perspectivă a fost curmat mult prea devreme…
Una dintre cele mai talentate sportive ale generației 2004 nu mai este printre noi. Alessia Maria Raiciu a decedat chiar în ziua în care împlinea 18 ani.

Tânăra câștigase numeroase medalii la campionatele naționale juvenile alături de CS Olimpia București și bifase prezențe și în Liga Națională de Baschet Feminin, alături de Agronomia București.

Federația Română de Baschet transmite sincere condoleanțe familiei îndurerate!
Odihnește-te în Pace, Alessia!”, se spune în comunicatul postat pe pagina de facebook a Federației Române de Baschet.

Alături de acest mesaj este postată și o fotografie, alb – negru, cu Alessia Maria Raiciu. O imagine cu ea în care este în cercul coșului de baschet, sportul pe care l-a iubit atât de mult.

Cele două cluburi la care Alessia a jucat au postat mesaje prin care anunță vestea tragică. Mai mulți fani ai baschetului au transmis condoleanțe familiei.