Tragedie în Satu Mare. Elevă, spulberată pe trecerea de pietoni de un șofer teribilist. Gestul inuman făcut de bărbat după accident

Tragedie în Satu Mare. Elevă, spulberată pe trecerea de pietoni de un șofer teribilist. Gestul inuman făcut de bărbat după accident
Medicii au intervenit la locul tragediei Poză ilustrativă

Un accident înfiorător a avut loc, miercuri, în orașul Ardud, din Satu Mare, acolo unde o copilă de 15 ani a fost călcată de un autoturism care rula cu viteză peste limita legală. Deși eleva se afla pe trecerea de pietoni, șoferul nu a avut nicio intenție de a frâna, provocând o adevărată nenorocire. La fața locului s-au prezentat medicii, care au încercat să-i ofere primul ajutor copilei.

Ce s-a întâmplat imediat după accident

În cursul zilei de miercuri, Tatiana a fost izbită la pământ de un șofer de 20 de ani, care nu a respectat legea. Imediat după tragedie, tânărul a fugit de la locul accidentului, lăsând fetița zăcând într-o baltă de sânge. La fața locului au sosit echipaje medicale, care au acordat primul ajutor medical. Victima se afla în stare foarte proastă, astfel că, aceasta a fost transportată de urgență la Spitalul Județean Satu Mare. Din păcate, medicii sunt rezervați cu privire la șansele copilei de supraviețuire.

Din cauza stării de sănătate critice în care se afla, medicii de la Unitatea de Primire Urgențe au decis să o transporte cu un elicopter SMURD la un spital din Cluj-Napoca. Autoritățile au confirm accidentul și au anunțat identificarea vinovatului.

„La data de 09 februarie a.c., polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție al județului Satu Mare au fost sesizați cu privire la faptul că, pe raza orașului Ardud, un autoturism a acroșat o tânără care se afla în traversarea părții carosabile pe trecerea de pietoni marcată și semnalizată corespunzător, conducătorul autoturismului părăsind locul accidentului.

În urma verificărilor efectuate, a fost identificat autorul evenimentului, acesta fiind un tânăr de 18 ani, din comuna Beltiug”, au transmis oficialii poliției.

Potrivit autorităților, șoferul vinovat a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost negativ Totodată, acestuia i s-au prelevat probe biologice în vederea stabilirii consumului anumitor substanțe interzise. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului.

Bărbat, la un pas de moarte pe trecerea de pietoni

Un accident similar cu cel anterior a avut loc în Timișoara, acolo unde un bărbat de 56 de ani a fost spulberat pe trecerea de pietoni de o șoferiță de 21 de ani. Deși bărbatul a fost aruncat în aer mai mulți metri, acesta a reușit să se ridice singur de pe șosea, încercând să părăsească partea carosabilă.

Mai mulți martori au sărit în ajutorul bărbatului, care ulterior a fost preluat de medici. Îmaginile accidentului au fost înregistrate de o cameră de supraveghere. Astfel, se poate observa cum șoferița trece pe trecerea de pietoni, fără să schițeze nicio oprire.

În cauza a fost întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, urmând ca autoritățile să stabilească pedeapsa.