Tragedie în Maramureș. Un băiețel de doi ani a murit după ce a fost călcat cu mașina în curtea casei

Tragedie în Maramureș. Un băiețel de doi ani a murit după ce a fost călcat cu mașina în curtea casei
Tragedie în Maramureș. Un băiețel de doi ani a murit după ce a fost călcat cu mașina în curtea casei

Tragedie în Maramureș, după ce un copilaș de doi ani a fost călcat de o mașină condusă de o rudă, în curtea casei. Micuțul a ajuns la spital în stare gravă, însă trupul său firav nu a mai rezistat.

Vinovatul nu avea permis de conducere

Durere fără margini în localitatea maramureșeană, Sălsig, acolo unde în urmă cu două zile, un copilaș de doar doi ani a fost călcat de mașina condusă de concubinul bunicii sale. Băiețelul se juca în curte, în timp ce bărbatul, în vârstă de 44 de ani, efectua o manevră de intoarcere a unui autoturism în curtea casei. Potrivit autorităților, bărbatul nu deținea permis de conducere.

Copilașul se juca în curtea casei, în timp ce bărbatul, fără să-l observe pe micuț, l-a lovit puternic. Familia a chemat imediat ambulanța, victima fiind transportată de urgență la Spitalul Județean din Baia Mare. Din cauza multiplelor leziuni pe care le prezenta pe suprafața corpului, micuțul a murit după 24 de ore de la internare.

Polițiștii au fost sesizați sâmbătă în jurul orei 14.00 de Centrul de Permanență de Sănătate Fărcașa a fost adus un copil născut la 6 mai 2018 care prezenta multiple răni. S-a stabilit faptul că un bărbat în domiciliat în Sighetu Marmației, care a efectuat o manevră de întoarcere a unui autoturism în curtea unui imobil l-a surprins și accidentat.

L-a luat pe copilaș și transportat la centrul de permanență întrucât prezenta leziuni. I-a fost acordat primul ajutor și a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență Baia Mare. Șoferul în vârstă de 44 ani a fost testat, rezultat negativ. În urma cercetărilor polițiștii au stabilit că nu deține permis de conducere. 

În noaptea de sâmbătă spre duminică în jurul orei 0.30 băiețul a decedat. Polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală pentru comiterea infracțiunilor de ucidere din culpă și conducerea unui vehicul fără a poseda permis de conducere“, au declarat reprezentanții IPJ Maramureș, potrivit observatornews.ro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI