Tragedie în Maramureș. Surioare de doi și trei ani, sub dărâmături după ce un șofer teribilist a „aterizat” cu mașina în camera copilelor. Ce șanse le dau medicii

Tragedie în Maramureș. Surioare de doi și trei ani, sub dărâmături după ce un șofer teribilist a „aterizat” cu mașina în camera copilelor. Ce șanse le dau medicii
Fetițe sub dărâmături în Baia Mare după un accident Sursă foto: Antena3

Panică totală într-o familie din Baia Mare, după ce mezinele casei au văzut moartea cu ochii din cauza unui accident ptrecut în camera în care se odihneau. Tragedia a fost produsă de un tânăr de 19 ani care nu avea permis de conducere.

Ce s-a întâmplat

Siguranța zilei de astăzi nu o mai poți avea nici în propria casă, dovadă fiind cel mai recent accident produs în Baia Mare. Nimic nu prevestea o asemenea tragedie, dar cu toate acestea, inevitabilul s-a produs. Două surioare de 1, 6 luni ani și 3 ani au fost găsite sub dărâmături după ce un tânăr a ricoșat cu mașina pe care o conducea ilegal în pereții camerei copiilor.

În urma impactului devastator, zidul camerei s-a dărâmat peste copile, iar părinții au sărit disperați să le scoată pe acestea de sub bucățile de cărămidă. La scurt timp după evenimentul nefericit, oamenii au solicitat intervenția Poliției și a unui echipaj medical.

Potrivit primelor investigații, băiatul de 19 ani conducea fără permis, moment în care acesta nu a adaptat viteza la condițiile de drum, părăsind carosabilul, iar ulterior, ricoșând în pereții camerei unde se aflau surioarele. Imediat, acesta a fost testat de polițiști cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero.

Pe numele vinovatului, oamenii legii au întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, conducere fără permis si distrugere.
Micuțele au fost salvate de părinți, iar medicii au confirmat că acestea se află în afara oricărui pericol, nefiind grav rănite, potrivit Antena3.

Fetiță de cinci ani, batjocorită și ucisă în Baia Mare

Durere fără margini într-o familie din Baia Mare, acolo unde o fetiță de cinci ani a fost ucisă cu sălbăticie de un bărbat. Micuța a dispărut în cursul săptămânii trecute, după ce s-a dus să cumpere de la magazin niște dulciuri, iar mai apoi a rămas să se joace afară.

Disperați că nu o mai găsesc, părinții au anunțat dispariția acesteia, fiind mobilizate mai multe echipaje de poliție. Într-un final, copila a fost găsită desfigurată de oamenii legi, pe semne că ar fi avur o moarte grea.

„Tatăl unei fetițe de 5 ani din Baia Mare a sesizat la Poliție, luni în jurul orei 23:30, că fetița să a dispărut de acasă în jurul orei 15:00. Fetiță a fost găsită decedată în cursul nopții pe stradă Electrolizei din Baia Mare, iar cadavrul a fost transportat la IML în vederea efectuării necropsiei.

Cercetările în acest caz se desfășoară sub coordonarea procurorilor de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Maramureș”, a declarat, pentru Mediafax, purtătorul de cuvânt al IPJ Maramureș, Florina Metes.

 

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI