Tragedie în Maramureș. Maria, o tânără de 19 ani a murit la 200 de metri de casă într-un cumplit accident. Mama sa se afla alături. Video

Tragedie în Maramureș. Maria, o tânără de 19 ani a murit la 200 de metri de casă într-un cumplit accident. Mama sa se afla alături. Video
Accident mortal în Maramureș

Durere imensă în familia Mariei, după ce tânăra de 19 ani și-a pierdut viața într-un accident de mașină, produs la 200 de metri de casă. Tânăra era fericită pentru că dăduse BAC-ul recent și se pregătea pentru o nouă etapă a vieții sale. În momentul tragediei, mama și fratele său se aflau în mașină, însă aceștia au reușit să scape cu viață.

Cum s-a produs accidentul

Era la începutul vieții și nimic nu prevestea un final tragic ca al Mariei. Tânăra se afla la volanul unui autoturism, în Baia Sprie, Maramureș, alături de mama sa profesoară și fratele său. În drumul lor spre casă, autoturismul a intrat în coliziune directă cu o autoutilitară, impact fatal pentru tânăra rămasă încarcerată.

La fața locului au ajuns mai multe echipaje medicale și de pompieri, iar fata a fost scoasă în stare gravă dintre fiarele mașinii. La scurt timp după ce a ajuns la spital, Maria a murit în brațele medicilor.

Momentul impactului a fost filmat de o cameră video aflată pe bordul unui alt autoturism care circula din spate.

Potrivit autorităților, accidentul s-ar fi produs din culpă comună, ambele ieșind de pe partea carosabilă. Șoferul autoutilitarei a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost zero. Polițiștii cercetează pentru a afla cauzele exacte ale producerii accidentului.

„Polițiștii din Baia Sprie au fost sesizați prin apel S.N.U.A.U 112 cu privire la faptul că pe strada Dragoș Vodă a avut loc un accident de circulație.La fața locului, polițiștii au constatat că un bărbat de 46 de ani din Baia Mare, aflat la volanul unei autoutilitare, a intrat în coliziune frontală cu un autoturism, condus de o tânără de 19 ani din Baia Sprie.

Ambele vehicule au părăsit partea carosabilă, intrând în coliziune cu gardul unui imobil.În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a conducătoarei auto și a pasagerului din dreapta față a autoturismului, care au fost transportați la Spitalul Județean Baia Mare în vederea efectuării de investigații”, se arată într-un comunicat de presă al poliției, potrivit gandul.ro.

Urmărește momentul accidentului devastator. Atenție, imagini cu puternic impact emoțional:

Urmăriți Playtech.ro și pe