Tragedie în lumea sportivă din România! Fostul jucător de la Dinamo a murit la 22 de ani

Tragedie în lumea sportivă din România! Fostul jucător de la Dinamo a murit la 22 de ani

O veste tristă din lumea sportului. O nouă tragedie a lovit lumea sportivă din România. Un fost jucător legitimat la Dinamo a murit la doar 22 de ani, o veste care a venit ca un trăznet pentru apropiații săi.

Tragedie în lumea sportului din România! Fostul jucător de la Dinamo a murit la 22 de ani

Antonio Melinte, fost jucător de rugby la Dinamo Bucureştişi component al naţionalelor României U17 şi U20, a murit la doar 22 de ani, din cauza unui infarct, a anunțat clubul din Ştefan cel Mare, pe conturile oficiale.

Antonio Melinte, fostul jucător de rugby al celor de la Dinamo, a decedat la doar 22 de ani. Cauza decesului ar fi fost un infarct și chiar dacă medicii au încercat resuscitarea sa, nu l-au mai putut salva.

Melinte a fost jucătorul lui Dinamo până în martie 2018 și a făcut parte din lotul național de juniori. Antonio a reprezentat România la echipele de tineret U17 și U20.

„O veste cruntă ne cutremură sufletele. Fostul nostru jucător Antonio Melinte a murit ieri, la numai 22 de ani, din cauza unui infarct (stop cardio-respirator). Antonio a evoluat pe postul de pilier la CS Dinamo pana in 2018 si a fost component al nationalei de U20 a Romaniei. De doi ani renunțase la rugby, dar continua să facă sport la nivel de hobby.
Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!”, au scris cei de la Dinamo pe contul oficial.

Antonio Melinte avea doar 22 de ani

Mesaje de condoleanțe de la Federația Română de Rugby și de la prieteni

Federația Română de Rugby își exprimă regretul față de dispariția fulgeratoare a lui Antonio Melinte, la doar 22 de ani. Jucătorul care a evoluat pe postul de pilier la CS Dinamo până în 2018 și a fost component al naționalei de U20 a României s-a stins din viață ieri, în urma unui stop cardio-respirator.
Dumnezeu să-l odihnească în pace!


Prietenii lui Antonio Melinte au postat de asemenea mesaje la aflarea tragicei vești.

„Drum lin prieten drag! Amintirea ta vreau să o păstrez ca atunci când ne-am văzut pentru prima oară și niciunul din noi nu știa ca vei pleca așa devreme! Îmi vei lipsi! Odihnește-te în pace!”, a scris o prietenă.

„12 ani ai făcut parte din viața mea! Încă nu îmi vine să cred că Doamne Doamne a putut să te ia de lângă noi atât de devreme! Suflet bun nu te vom uita niciodată! Te voi iubi mereu”, a fost un alt mesaj.

„Dumnezeu să te ierte, Melly! Condoleanțe familiei!”… ”Acum o lună râdeam împreună, iar azi aflu că nu mai ești printre noi! O să-mi lipsească toate momentele frumoase și toate tâmpeniile pe care le-am făcut împreună! Am rămas doar cu amintirile… Odihnește-te în pace frate drag! Ne-ai părăsit mult prea repede!”, este un alt mesaj postat de un prieten al lui Antonio Melinte.

Născut la 12 octombrie 1997, în București, Antonio Melinte a jucat rugby la Dinamo, pe postul de pilier, părăsind echipa bucureșteană în martie 2018. În 2017, el a făcut parte și din lotul național de tineret U20, fiind selecționat pe postul de taloner.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI