Tragedie în județul Olt! Un copil de 10 ani a murit într-un incendiu provocat de tatăl său

Tragedie în județul Olt! Un copil de 10 ani a murit într-un incendiu provocat de tatăl său

Tragedie fără margini în județul Olt! Un copil în vârstă de 10 ani și-a pierdut viața în noaptea de duminică spre luni, din cauza neglijenței tatălui său. Potrivit reprezentanților ISU Olt, locuința a fost cuprinsă de flăcări, iar trupul băiatului a fost găsit fără suflare.

Ce a dus la declanșarea incendiului

Nenorocirea a avut loc în localitatea Balș, acolo unde copilul de 10 ani locuia împreună cu tatăl său, un bărbat în vârstă de 42 de ani. Incendiul care a mistuit întreaga locuință, cât și trupurile celor aflați în ea, s-a produs din cauza unei țigări uitată aprinsă, cel mai probabil de către tatăl băiatului. La fața locului s-au deplasat două autospeciale de pompieri şi un echipaj SMURD, însă a fost tardiv pentru salvarea vieții copilului.

Tatăl copilului a fost salvat în ultimul moment și transportat la spital cu răni multiple , dar copilul a fost găsit de salvatori abia după stingerea incendiului, decedat.

Declarațiile autorităților

Purtătorul de cuvânt ISU Olt a detaliat în ce condiții au intervenit pentru stingerea focului, explicând faptul că starea copilului a fost incompatibilă cu viața: „La sosirea echipajelor, locuința, cu suprafața de aproximativ 40 de metri pătrați, ardea generalizat. Proprietarul locuinței, în vârstă de 42 de ani, a fost preluat de echipajul SMURD, cu plăgi la membrul superior drept și transport la Spitalul Balș. După pătrunderea în locuință, pompierii au găsit într-o cameră de locuit, trupul neînsuflețit al unui copil în vârstă de 10 ani, cu arsuri pe întreaga suprafață a corpului”.

Din păcate, în urma incendiului, locuința a ars în totalitate, iar bărbatul a rămas fără copil și casă. Momentan nu se cunosc informații noi despre starea de sănătate a bărbatului.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI