Tragedie în Hunedoara. Un bărbat de 43 de ani a murit în timpul unui meci de fotbal, sub privirile disperate ale fiului și ale prietenilor

Tragedie în Hunedoara. Un bărbat de 43 de ani a murit în timpul unui meci de fotbal, sub privirile disperate ale fiului și ale prietenilor
Ambulanța și un echipaj de Poliție s-au prezentat la fața locului

Un bărbat de 43 de ani din Hunedoara și-a găsit sfârșitul pe un teren de fotbal din oraș, acolo unde se juca cu prietenii lui, după ce i s-a făcut rău. Din păcate, în ciuda intervenției medicilor, bărbatul nu a mai putut fi salvat.

Prietenii au apelat de urgență 112

Momente șocante pe un teren de fotbal din Hunedoara, acolo unde un bărbat de doar 43 de ani s-a prăbușit secerat la pământ în timp ce juca fotbal. Când au văzut ce s-a întâmplat, prietenii au chemat Salvarea, în timp ce au încercat și ei să-și ajute cumva prietenul. Imediat cum au sosit medicii, s-au început manevrele de resuscitare, dar din păcate, fără succes.

Potrivit reprezentanților Ambulanței Hunedoara, medicii au fost solicitați să intervină cât de poate de repede pentru acordarea primului ajutor unui bărbat de 43 ani.

„Ambulanţa a fost solicitată să intervină în ajutorul unui bărbat aflat la un teren de sport, căruia i s-a făcut rău în timpul meciului. La sosire, echipajul a găsit pacientul în stop cardiorespirator. S-au făcut cu manevre de resuscitare aplicate de martori. S-a continuat resuscitarea pentru încă 45 de minute, dar din păcate fără succes”, a transmis medicul Călin Dumitrescu, purtătorul de cuvânt al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Hunedoara.

Polițiștii au demarat o anchetă în acest caz, urmând ca după efectuarea necropsiei să fie descoperită cauza exactă a decesului. Potrivit martorilor, bărbatul se afla împreună cu fiul său, tragedia petrecându-se în jurul orei 20:30.

Bărbat cu Covid-19, găsit moort într-un șanț după ce a fugit din spital

Un bărbat de 64 de ani, infectat cu Covid-19 și internat la Spitalul Județean Vaslui, a fost găsit mort, la scurt timp după ce acesta părăsise spitalul. Pacientul nu a anunțat pe nimeni de planul său, astfel că asistentele nu l-au mai gpsit în salon atunci când i-au adus tratamentul. Potrivit managerului spitalului, bărbatul avea afecțiune pulmonară de 15%, nefiind într-o stare foarte gravă. Chiar și așa, după 17 kilometri parcurși spre casă, bărbatului I s-ar fi fpcut rău și ar fi căzut într-un șanț, acolo unde a fost observat de un trecător.

„Bărbatul a fost adus de un echipaj de la Serviciul Județean de Ambulanță Vaslui și predat cadrelor de la Unitatea de Primire Urgențe. A fost testat cu test rapid de două ori, rezultatul fiind negativ. Ulterior, testul PCR a ieșit pozitiv.

Bărbatul a primit tratament și a rămas în UPU în așteptarea unui loc, pentru că toate secțiile clinice pentru tratarea pacienților Covid erau ocupate. A fost tratat cu schema conform protocolului terapeutic.

După două zile, pe data de 23 octombrie, la ora 11, după efecturarea tratamentului, când asistenta a intrat în salonul respectiv, pacientul plecase. A fost anunțată poliția, urmarea o știți, a fost găsit la 16 kilometri de Vaslui. (…) Acesta avea aproximativ 15% afectare pulmonară, nu era în stare foarte gravă”, a declarat managerul spitalului din Vaslui, într-o intervenție la Digi24.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI