Tragedie în fotbalul românesc. Antrenor cunoscut, mort în accident rutier

de: Ioana Bucur
08 10. 2023

Fotbalul românesc a fost lovit de tragedie. Un antrenor cunoscut a murit într-un accident rutier, produs în apropiere de București. Oamenii legii au oferit primele informații despre incident.

Un antrenor cunoscut a murit într-un accident rutier

Fotbalul românesc a fost cutremurat de o veste tragică. Vineri seara, un cunoscut și apreciat antrenor a murit într-un accident rutier grav produs în apropiere de București.

În rândul celor care îl cunoșteau, primul semnal de alarmă a fost faptul că acesta nu mai răspundea la telefon, în condițiile în care era așteptat să pregătească partida pe care CS Afumaţi urma să o dispute sâmbătă împotriva celor de la LPS Clinceni. Marius Oprea era antrenorul secund al divizionarei a treia.

Ce au transmis oamenii legii

Oamenii legii au transmis un comunicat, oferind mai multe detalii despre accidentul rutier. În urma impactului, o persoană și-a pierdut viața și alte trei au ajuns la spital, pentru îngrijiri medicale.

”La faţa locului s-au deplasat imediat poliţiştii rutieri din Voluntari şi ai Serviciului Rutier Ilfov, pentru efectuarea activităţilor din competenţă, iar din primele verificări au constatat faptul că, în urma accidentului rutier a rezultat rănirea a 4 persoane.

Dintre care una a decedat(un şofer), iar celelalte trei au fost transportate la unităţi spitaliceşti, pentru acordarea îngrijirilor medicale. Celălalt conducător auto a fost testat cu aparatul alcooltest rezultatul fiind negativ”, a transmis IPJ Ilfov.

Te-ar putea interesa și: Doliu în sportul din România și pentru Gică Hagi. S-a stins la doar 47 de ani

Marius Oprea (stânga)

„Parcă zici că a murit tatăl meu, așa mă simt”

Marius Oprea se alăturase clubului AS Afumați în anul 2017. Pentru Vasile Neagu, antrenorul principal al echipei, moartea colegului său a fost o pierdere imensă.

”E o pierdere imensă, un om, un colaborator, un antrenor profesionist căruia nu cred că îi va ocupa cineva locul. Nu mă regăsesc nici acum, la ore bune după ce am aflat nenorocita veste. Parcă zici că a murit tatăl meu, așa mă simt.

Era un om de încredere, săritor, ne ajuta, era extrem de implicat în toată activitatea noastră sportivă. Un om care răspundea pozitiv la absolut orice. Nu îmi vine să cred că nu mai e”, au fost vorbele lui Vasile Neagu, principalul ilfovenilor pentru liga2.ro.

Te-ar putea interesa și: Doliu pentru Federația Română de Tenis și Simona Halep. S-a stins în urmă cu puțin timp