Tragedie în fotbalul românesc. A murit din cauza coronavirusului

Tragedie în fotbalul românesc. A murit din cauza coronavirusului
Tragedie în fotbalul românesc. A murit din cauza coronavirusului

E tragedie în fotbalul românesc după ce selecţionerul naţionalei de fotbal tineret a murit. Acesta fusese depistat pozitiv cu noul coronavirus, în urmă cu doar două săptămâni.

Tragedie în fotbalul românesc. Florin Bugar a murit din cauza coronavirusului

Florin Bugar, antrenorul echipei naționale de fotbal feminin tineret și al echipei Piroș Security, a încetat din viață. Acesta fusese declarat pozitiv cu noul COVID-19 pe data de 8 octombrie, însă starea sa s-a agravat rapid, fiind diagnosticat și cu encefalită de etiologie COVID. Alături de acesta, au mai fost diagnosticate alte şase jucătoare din formaţia arădeană.

În vârstă de doar 49 de ani,  tehnicianul a pierdut lupta cu viaţa la Spitalul Judeţean Timişoara. Anunţul morţii sale premature a fost făcut pe pagina de Facebook Piroș Security.

“Veste tragică atât pentru echipa noastră cât și pentru întreg fotbalul feminin. Din păcate în noaptea de 22 Octombrie 2020 la ora 01:30 antrenorul Florin Bugar a pierdut cel mai important meci, cel cu viața.

În cariera sa a mai antrenat echipa de băieți dar și cea de fete la CFR Timișoara, Echipa Națională feminină a României sub 19 ani . Întreg stafful și jucătoarele sunt alături familiei și transmit sincere condoleanțe.

Mulțumim Prof pentru toată implicarea, rezultatele și pentru tot ce ne-ați învățat.NU TE VOM UITA NICIODATĂ!

Florin Bugar 1970-2020”, au scris reprezentanții echipei.

Tragedie în fotbalul românesc. A murit din cauza coronavirusului
Tragedie în fotbalul românesc. A murit din cauza coronavirusului

Federația Română de Fotbal a transmis un mesaj de regret cu privire la dispariția lui Florin Bugar și transmite sincere condoleanțe.

“Florin Bugar a pierdut în această dimineață cea mai importantă luptă, cea cu viața! Federația Română de Fotbal regretă dispariția lui Florin Bugar și transmite sincere condoleanțe familiei și celor apropiați”.

Coronavirus în România

Până astăzi, 22 octombrie, pe teritoriul României, au fost confirmate 191.102 cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19), dintre care 137.835 de pacienți au fost declarați vindecați. De asemenea, 6.065 de persoane diagnosticate cu infecție au decedat.

În urma testelor efectuate la nivel național, față de ultima raportare, au fost înregistrate 4.848 cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19), acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI