Tragedie în Constanța. Copil de 6 ani, prăbușit de la etajul 4. Ce greșeală majoră au făcut părinții

Tragedie în Constanța. Copil de 6 ani, prăbușit de la etajul 4. Ce greșeală majoră au făcut părinții
Tragedie în Constanța. Copil de 6 ani, prăbușit de la etajul 4. Ce greșeală majoră au făcut părinții Sursă foto: observatornews.ro

Momente îngrozitoare au avut loc ieri dimineața, în Constanța, acolo unde un copil de șase ani a căzut în gol de la etajul 4 al blocului în care locuia. La fața locului au intervenit de urgență mai multe echipaje medicale pentru a încerca să-i salveze viața.

Copilul a fost lăsat nesupravegheat

Potrivit primelor informații, micuțul s-ar fi dezechilibrat și ar fi căzut în gol, asta după ce părinții l-ar fi lăsat singur acasă, nesupravegheat. Martorul care a alertat poliția a dezvăluit că initial, acesta credea că jos se află o pungă de gunoi, și nu un copil.

Din fericire, micuțul a răspuns manevrelor de resuscitare, fiind preluat imediat de către echipajul de Terapie Intensivă și transportat de urgență la spital, acolo unde a fost și intubat. Potrivit ISU Constanța, starea băiețelului este momentan stabilă, medicii făcându-i toate investigațiile necesare.

Polițiștii din cadrul Secției 5 au dezvăluit că micuțul era singur acasă, părinții fiind plecați la serviciu. Ulterior accidentului, a fost întocmit un dosar de cercetare penală.

„Deplasați la fața locului, polițiștii au stabilit, din primele verificări, faptul că minorul s-ar fi aflat singur în imobil, părinții fiind plecați la serviciu”, au transmis reprezentanții IPJ Constanța.

Adolescentă de 15 ani, sfâșiată de un rottweiler

O altă tragedie a avut loc în Constanța, miercuri seară, atunci când o adolescentă de 15 ani, din Valu Traian, se afla pe domeniul public, atunci când un câine din rasa Rottweiler a scăpat dintr-o curte și a sărit la mâinile și picioarele copilei.

Sttrigătele de disperare i-au alertat pe vecini care au sărit în ajutor și au alungat câinele. Ulterior, o echipă de medici a transportat-o pe copilă la spital, aceasta aflându-se în stare gravă.

În urma celor petrecute, primarul Florin Mitroi s-a autosesizat, avertizând asupra pericolului pe care îl constituie un astfel de animal. Acesta a transmis un comunicat prin care a făcut cunoscută public situația.

Florin Mitroi a dezvăluit că stăpânul patrupedului se află la a patra abatere, primind amendă maximă permisă de lege.

„Menționez că stăpânul rottweilerului a fost în repetate rânduri sancționat cu amendă maximă permisă de lege de către Poliția Locală. Orice alte atribuții revin poliției naționale. În OUG 55/30.04.2002 se stipulează clar că >.

Noi acordăm tot sprijinul și dispunem datorită asocierii de logistică necesară confiscării, însă din păcate, deși în cauza s-au deschis dosare penale după fiecare persoană mușcată și de la prima fapta a trecut aproape un an, nu există încă o hotărâre pentru a putea interveni”, a transmis primarul din Valu lui Traian, potrivit ctnews.ro

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI