Tragedie în Cluj. Un nou-născut perfect sănătos, mort din cauza mamei. Ce i-a făcut femeia imediat după naștere

Tragedie în Cluj. Un nou-născut perfect sănătos, mort din cauza mamei. Ce i-a făcut femeia imediat după naștere
Fetiță moartă la scurt timp după naștere Sursă foto ilustrativă: Monitorul de Botoșani

Caz șocant într-o familie din Cluj, după ce o femeie, mamă a cinci copii, a dat naștere acasă unei fetițe perfect sănătoase. Din cauza dezinteresului pe care l-a manifestat față de propriul copil, la câteva ore distanță, micuța a fost găsită moartă.

Cum s-a produs tragedia

Venirea pe lume a unui copil este un dar neprețuit și o binecuvântare pentru majoritatea familiilor. Din păcate, există situații în care familiile binecuvântate cu copii nu au condițiile necesare pentru a le purta de grijă corespunzător sau chiar nu îi doresc. Acesta este și cazul unei femei de 32 de ani din Cluj care și-a părăsit bebelușul în baie, imediat după naștere.

Situația a fost descoperită de fratele femeii, care a observat că aceasta are sângerări mari. După ce a apelat la 112, un echipaj medical s-a prezentat la fața locului, descoperind că aceasta dăduse naștere unui bebeluș.

Micuța a fost găsită moartă în cadă, fiind transportată la Instittul de Medicină Legală pentru necropsie. Medicii au transmis că fetița s-a născut vie, la termen, decedând în urma unui stop cardio-respirator, provocat de o hemoragie puternică.

Potrivit acestora, mama copilului nu i-a tăiat corect cordonul ombilical, iar ulterior l-a părăsit în cadă. Martorii au declarat ulterior că femeia, mamă a cinci copii, fusese părăsită de soț, aceasta având o relație cu un alt bărbat, cel din urmă fiind tatăl bebelușului.

În urma cercetărilor efectuate de anchetatori, oamenii legii iau în calcul trei variante care ar fi condus la moartea micuței: avort spontan, avort provocat sau pruncucidere, cea mai pertinentă fiind a treia variantă, mai ales că micuța a fost născută la termen, potrivit observatornews.ro.

Bebeluș mort, abandonat pe un câmp din Timișoara

Momente de coșmar pe un câmp din Timișoara, după ce un tractorist a observat cadavrul unui bebeluș mort, chiar în spatele unor case. Bărbatul se afla acolo în interes de serviciu, dar nu i-a imaginat niciodată că va avea parte de asemenea momente.

Imediat, muncitorul a sunat la 112, oamenii legii deplasându-se pentru a identifica cazul. Din păcate, bebelușul dezbrăcat părea să aibă două zile de la naștere, însă nu mai prezenta nicio urmă de viață. Medicii legiști au efectuat necropsia pentru a afla cauza exactă a decesului, dar și pentru a încerca să găsească un indiciu care să-i conducă la femeia care a săvârșit cumplita faptă.

Trupul micuțului a fost găsit la o distanță de nici 100 de metri față de case învecinate, dar din păcate, nimeni nu a identificat bebelușul mai devreme pentru a putea fi salvat.

 

 

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI