Tragedie în Bragadiru, după ce un bărbat a fost găsit decedat în mașină, în parcarea unui centru comercial

Tragedie în Bragadiru, după ce un bărbat a fost găsit decedat în mașină, în parcarea unui centru comercial
Tragedie în Bragadiru, după ce un bărbat a fost găsit decedat în mașină, în parcarea unui centru comercial

Un bărbat a fost găsit decedat, într-o mașină, în parcarea unui centru comercial din orașul Bragadiru. Oamenii legii au demarat investigațiile pentru a stabili cauza decesului. Aceștia au descoperit că bărbatul locuia de aproximativ două săptămâni în mașină.

Bărbat găsit decedat în mașină

In jurul orei 19:30, pe 13 septembrie, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Bragadiru, au fost sesizați de către un bărbat, cu privire la faptul că, un bărbat se află într-un autoturism, în parcarea unui centru comercial din orașul Bragadiru, care pare să fie decedat.

La fața locului s-au deplasat polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Ilfov, Serviciul de Investigații Criminale, alături de un medic legist din cadrul Serviciului de Medicină Legală Ilfov, în vederea efectuării de activități specifice.

La prima vedere, bărbatul din mașină nu prezenta urme de violență. După mai multe verificări amănunțite, oamenii legii au descoperit că bărbatul locuia de aproximativ două săptămâni în mașină.

Polițiștii efectuează în continuare cercetări în vederea stabilirii cauzelor și circumstanțelor producerii evenimentului. Este posibil ca bărbatul să fi decedat din cauze naturale, însă doar necropsia va spune ce s-a întâmplat cu adevărat.

Bărbat găsit mort pe o bancă

Un bărbat, în vârstă de 73 de ani, a fost găsit decedat pe o bancă din municipiul Piatra-Neamț, în zona Tribunalului Neamț. Un alt bărbat l-a observat și a sunat la 112. La fața locului au ajuns de urgență echipajele Poliției Neamț. Aceștia au întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă.

Corpul bătrânului a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală, în vederea efectuării necropsiei pentru a afla cauza exactă a decesului. Cel mai probabil, bărbatul și-a dat ultima suflare din cauza unor afecțiuni medicale.

Bărbat dat dispărut, găsit mort pe câmp

Un bărbat dat dispărut, din Sectorul 2 din București, a fost găsit decedat pe un câmp de la marginea Capitalei. În urmă cu o lună, avuse un conflict cu un alt bărbat. Cel din urmă a fost reținut de polițiști, fiind bănuit de omor.

„A fost efectuată cercetarea la fața locului, simultan fiind efectuate Investigații. Din coroborarea tuturor datelor, pe un teren viran a fost descoperit un cadavrul unui bărbat , care a fost ridicat și transportat la INML în vederea efectuării necropsiei”, transmit, joi, reprezentanții Poliției Capitalei.

Bărbatul bănuit de omor a fost audiat, iar procurorul criminalist a dispus reținerea sa. Cercetările sunt continuate de Serviciul Omoruri și Parchetul de pe lângă Tribunalul București.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI