Tragedie în Baia Mare. O tânără de 18 ani s-a aruncat de la etajul 8 după ce a fost pedepsită de părinți. Ce i-au interzis să facă

Tragedie în Baia Mare. O tânără de 18 ani s-a aruncat de la etajul 8 după ce a fost pedepsită de părinți. Ce i-au interzis să facă
Medicii au intervenit la fața locului

Scene înfiorătoare s-au petrecut în Baia Mare, acolo unde o tânără de 18 ani s-a aruncat de la etajul 8 după o ceartă avută cu iubita sa. Tânăra a profitat de faptul că a rămas singură în casă, iar într-un moment de supărare, a decis să comită acest gest sinucigaș.

În ce stare se află tânăra

Din fericire, tânăra a supraviețuit ca printr-o minune impactului violent, fiind transportată de urgență la spital. Astfel, o poveste de dragoste între două tinere, una de 18 ani și alta de 20, s-a finalizat extrem de complicat, putând exista urmări și mai grave. Potrivit pesei locale, fata ar fi apelat la sinucidere după ce părinții săi au refuzat să o primească acasă, în Colibița.

“În această seară la ora 18.51, polițiștii băimăreni au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112 cu privire la faptul că o persoană de sex feminin a căzut de la un etaj superior al unui imobil de pe bulevardul Traian din municipiu. La fața locului, polițiștii au identificat victima ca fiind o tânără de 18 ani care, în timp ce se afla singură în apartament, a căzut de la etajul 8 pe acoperișul unui magazin.

În urma impactului, victima a fost conștientă și a fost preluată de un echipaj SMURD fiind transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale. Polițiștii continuă cercetările în acest caz pentru lămurirea tuturor împrejurărilor producerii evenimentului”, a transmis purtătorul de cuvânt al IPJ Maramureș, potrivit Agerpres.

În urma informațiilor primite din partea medicilor care se ocupă de caz, adolescenta se află în stare gravă, intubată, în urma impactului fiindu-i fracturate ambele picioare.

“Tânăra se află în stare gravă, e în comă, intubată, cu fractură de bazin, de membre inferioare şi politraumatism pneumotorace. Prognosticul medical e unul rezervat”, a transmis Vasile Pop, directorul medical al Spitalului Judeţean de Urgenţă Baia Mare.

Vezi imagini de la fața locului:

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI