Tragedie în Arad. Soția unui preot, în vârstă de 22 de ani, a fost răpusă de Covid-19. Cum i-a afectat virusul nemilos organismul

Tragedie în Arad. Soția unui preot, în vârstă de 22 de ani, a fost răpusă de Covid-19. Cum i-a afectat virusul nemilos organismul
Mihaela, soția preotului din Arad

Durere fără margini în familia unui preot din Arad, care și-a pierdut soția din cauza infecției cu Covid-19. Tânăra de 22 de ani a fost unul dintre pacienții transferați în stare critică în Ungaria, însă organismul ei nu a mai rezistat în lupta cu virusul nemilos.

Covid-19 i-a afectat 90% din plămâni

Preotul din Rădești, Arad, trece printr-o perioadă teribilă, după ce virusul nemilos i-a smuls de la piept soția, lăsându-l văduv la o vârstă fragedă. Mihaela și soțul său erau căsătoriți de doi ani, iar aceea a fost cea mai frumoasă zi din viața lor. Extrem de buni și iubitori de semeni, cei doi tineri se ocupau să-i apropie pe oameni și copii de învățăturile creștine, ajutându-i cu tot ce puteau pe cei aflați în suferință.

Coșmarul acestei familii a început în urmă cu două luni, atunci când Mihaela Valentina, absolventă a școlii Postliceale Sanitare din Arad, s-a infectat cu Covid-19. Fiind nevaccinată, starea tinerei s-a agravat destul de repede, fiindu-i puternic afectați ambii plămâni (90%). Din cauza lipsei de locuri la ATI, Mihaela a fost printre pacienții transportați de urgență în Ungaria, acolo unde a primit îngrijiri de specialitate.

După ce a stat la ATI câteva săptămâni, pe data de 15 noiembrie, tânăra a fost adusă la un spital din Oradea, acolo unde a fost conectată la un plămân artificial. Mihaela era înscrisă pe lista de așteptare pentru o intervenție de transplant de plămâni. Din păcate, organismul tinerei nu a mai rezistat, fiind declarat decesul. Moartea preotesei a șocat întreaga comunitate, mai ales că tânăra era extrem de iubită de enoriași.

După aflarea veștii, părintele Dan Gaiță a transmis un mesaj sfâșietor în memoria soției sale, promițându-I iubire veșnică.

„Draga mea soție ai plecat dintre noi, te voi iubi veșnic scumpa mea. Dumnezeu să te odihnească cu îngerii cărora le cântai imnuri de slavă! Vei rămâne veșnic soția mea dragă și eu soțul tău drag! Dragostea nu cade niciodată!”, a transmis acesta.

Mesajele de condoleanțe nu au întârziat să apară

Plecarea fulgerătoare a Mihaelei a lăsat în urma ei multă suferință în inimile celor care au avut ocazia să o cunoască și să-i descopere sufletul ei minunat. Astfel, primarul comunei a scris pe o rețea de socializare un mesaj emoționant în memoria tinerei, transmițând sincere condoleanțe pentru familia îndurerată.

„Întreaga comunitate o plângem și suntem alături de familia îndurerată și greu încercată la pierderea celei care a fost preoteasa Gaita Valentina Mihaela, care ne-a părăsit mult prea devreme!

Ne va lipsi atât ea cât și vocea ei care ne încânta cu frumoasele și deosebitele pricesne! O vom păstra veșnic vie în gândurile și sufletele noastre! Dumnezeu să o odihnească în pace! Cu profundă îndurerare”, a fost mesajul acestuia. Ulterior, sute de mesaje au confirmat regretul față de dispariția timpurie a Mihaelei.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI