Tragedie în această dimineață la Cluj-Napoca. O femeie de 37 de ani a murit după ce a căzut de la etajul 8. Ce s-a întâmplat la fața locului

Tragedie în această dimineață la Cluj-Napoca. O femeie de 37 de ani a murit după ce a căzut de la etajul 8. Ce s-a întâmplat la fața locului
O tânără din Cluj s-a aruncat de la etajul 8 Foto ilustrativă

Tragedie în Cluj-Napoca, acolo unde în această dimineața s-a dat alarma la 112. Potrivit martorilor, o femeie a fost găsită inconștientă la pământ după ce ar fi căzut de la înălțime.

Victima a fost resuscitată timp de o oră

Un apel la 112 anunța în această dimineață, în jurul orei 05:40, faptul că o femeie se află întinsă pe jos, fără semne vitale. La fața loclui s-a deplasat de urgență un echipaj medical care i-a acordat victimei primul ajutor. Din păcate, tânăra nu a răspuns manevrelor de resuscitare, astfel că după 60 de minute de eforturi de a o readuce la viață, medicii au declarat decesul.

„Solicitarea pentru intervenția pompierilor a fost înregistrată în jurul orei 05.40, iar la fața locului au găsit o femeie, în vârstă de aproximativ 30 de ani, întinsă pe jos, în stare de inconștiență și fără semnale vitale.

Pompierii au început imediat manevrele de resuscitare, împreună cu echipajul SAJ, care au durat mai bine de o oră, însă fără a readuce semnalele vitale femeii”, au transmis reprezentanții ISU Cluj.

Mesajul transmis de IPJ Cluj

De asemenea, IPJ Cluj a confirmat decesul femeii, transmițând că medicii prezenți la fața locului nu au mai putut face nimic pentru victimă.

În acest moment, a fost demarată o anchetă pentru a descoperi cauzele exacte ale tragediei. După eveniment a fost deschis un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

„La data de 7 iulie anul curent, în jurul orei 05.40, polițiștii din cadrul Secției 7 Poliție Cluj-Napoca au fost sesizați prin SNUAU 112 cu privire la faptul că o persoană de sex feminin a căzut de la etajul unui imobil, situat în cartierul Între Lacuri din municipiul Cluj-Napoca.

La fața locului a fost stabilită identitatea persoanei, respectiv o femeie în vârstă de 37 de ani, din Cluj-Napoca. Au fost aplicate manevrele de resuscitare, însă, din nefericire, a fost declarat decesul acesteia.

Cercetările sunt continuate pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a avut loc evenimentul, în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă”, a transmis IPJ Cluj.

Potrivit primelor informații, tânăra s-ar fi aruncat de la etajul opt în scopul sinuciderii, însă autoritățile vor cerceta pentru a afla cauza exactă a acestui eveniment tragic.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI