Au apărut primele imagini de la șicanarea în trafic din București, când un tânăr aflat pe trotinetă a decedat

Au apărut primele imagini de la șicanarea în trafic din București, când un tânăr aflat pe trotinetă a decedat
Tragedie ieri în București, după ce un tânăr aflat pe trotinetă a fost ucis după un incident în trafic

Un motociclist s-a șicanat în traficul din București cu un alt participant la trafic, un bărbat pe trotinetă. I-a dat casca jos și l-a izbit de o mașină, iar bărbatul de pe trotinetă a decedat în urma leziunilor suferite.

Tânăr aflat pe trotinetă, ucis în trafic

Ieri, în jurul orei 18:30, Poliția Capitalei a fost sesizată prin apel la 112 cu privire la un eveniment rutier petrecut pe o stradă din sectorul 4. În urma acestuia, un conducător de trotinetă a fost rănit grav. La fața locului au ajuns oamenii legii. Din primele date, se pare că accidentul ar fi avut loc în urma unei șicanări în trafic.

De asemenea, la fața locului a ajuns și un echipaj medical. Medicii de pe ambulanță i-au oferit îngrijiri medicale conducătorului trotinetei, însă acesta a decedat. Potrivit martorilor, motociclistul l-a urmărit pe tânărul de pe trotinetă. Când l-a prins, i-a dat casca jos, l-a lovit, apoi l-a izbit cu putere de o mașină.

Cazul a fost preluat de Serviciul Omoruri și Parchetul de pe lângă Tribunalul București. În momentul de față, se efectuează cercetări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor care au condus la producerea evenimentului nefericit. Cazul a fost clasificat drept agresiune, fiind preluat și de serviciul omoruri.

Au apărut primele imagini de la șicanarea în trafic din București, în urma căruia un tânăr aflat pe trotinetă a decedat. Imaginile au fost filmate la doar câteva secunde după impactul între autoturism și bărbatul care se afla pe trotinetă. Puteți viziona imaginile aici.

Un nou incident cu trotineta electrică în Regie

Trotinetele electrice pot fi foarte periculoase, iar din ce în ce mai multe accidente cu acest tip de vehicule au loc în Capitală. O tânără a fost surprinsă de către camere de supraveghere în timp ce se izbește puternic într-o mașină parcată.

Un oraș din România a interzis deplasarea pe trotinete electrice în zonele pietonale. Acestea pot ajunge până la 60 de kilometri pe oră. Astfel, camerele de supraveghere ale unui bloc au surprins-o pe tânăra care se deplasa pe trotineta electrică, cum se izbește într-o mașină parcată.

Impactul a fost atât de puternic încât mașina s-a mișcat din loc. Din fericire, aceasta nu s-a ales cu răni serioase și a putut să-și continue singură drumul. Proprietarul mașinii a observat stricăciunile a doua zi. Capota mașinii a fost îndoită. Incidentul a avut loc în dimineața zilei de 28 iulie, în jurul orei 05:00.

„Recunoaste cineva pe domnisoara după mulajul lasat pe masina? Cred ca trebuie chemata la o reconstituire sau doua. Proprietarul mașinii vrea oricum sa schimbe capota și sa i-o lase amintire după o noapte de neuitat.

Din TOP-ul trezirilor de dimineață, undeva prin Regie. Sa nu râdeți, pentru ca, din ce văz, înțeleg ca ar fi mai tare decat cafeaua”, se arată într-o postare a unui utilizator de Facebook.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI