Dublă tragedie în Găiești. O mamă de 33 de ani s-a sinucis după ce și-a găsit băiețelul de 5 ani mort. Ce s-a întâmplat în curtea familiei

Dublă tragedie în Găiești. O mamă de 33 de ani s-a sinucis după ce și-a găsit băiețelul de 5 ani mort. Ce s-a întâmplat în curtea familiei
Polițiștii au venit la locul tragediei Foto ilustrativă

O moarte teribilă a vut loc, miercuri seară, în Găești, județul Dâmbovița, acolo unde un băiețel de 5 ani a fost găsit în stare de inconștiență în piscina din curtea casei. Un bărbat a sunat la 112 pentru a solicita intervenția medicilor, la fața locului prezentându-se un echipaj medical. Din păcate, după repetate manevre de resuscitare, medicii au fost nevoiți să declare decesul copilului. La scurt timp după tragedie, mama micuțului a părăsit locuința.

Oamenii legii au căutat femeia mai multe ore

După confirmarea decesului băiețelului, femeia de 33 de ani a suferit un șoc, motiv pentru care, aceasta a părăsit locuința într-o stare psihică extrem de afectată. Mama băiețelului nu și-a luat la ea niciun dispozitiv pentru a putea fi localizată sau apelată.

„Totodată, întrucât ulterior producerii evenimentului, mama copilului a părăsit locul respectiv, aflându-se într-o stare de tulburare emoțională, la acest moment, sunt efectuate activități de căutare a acesteia”, a transmis Poliția Dâmbovița.

După mai multe ore de căutări ale polițiștilor, jandarmilor și pompierilor, femeia a fost găsită fără suflare într-o livadă din apropierea casei. Potrivit autorităților, femeia s-ar fi spânzurat din cauza durerii pe care a simțit-o atunci când a aflat că fiul său a murit. Din păcate, familia îndurerată se pregătește acum de înmormântarea mamei și a copilului.

Trupul copilașului a fost transportat la Institutul de Medicină Legală, urmând a-i fi efectuată necropsia.
În urma tragediei, autoritățile au deschis dosar penal pentru ucidere din culpă, urmând a fi efectuate mai multe cercetări pentru a afla ce s-a întâmplat, de fapt.

Potrivit declarațiilor unor vecini, micuțul ar fi căzut în psicină și s-ar fi lovit la cap, iar până la descoperirea accidentului, preț de câteva minute, acesta s-ar fi înecat. Aceștia au mai povestit că mama își iubea enorm copilul, iar cuplul mai are o fetiță mai mare.

Mesajul postat de Camelia Năstase cu puțin timp înaintea tragediei

Apar informații halucinante despre femeia care și-a pus capăt zilelor, după ce fiul său de 5 ani a murit înecat în piscina casei. Camelia Năstase postase pe pagina sa de Facebook un mesaj prin care mulți spun că aceasta și-ar fi prevestit sfârșitul tragic. Astfel, mămica le recomanda celorlalți părinți din lista de prieteni să-și iubească copii în fiecare moment și să le ofere apropierea și prezența lor, ca și cum „lumea se va sfârși azi”. De fapt, mămica extrem de devotată față de familie făcea referire la faptul că micuții de astăzi cresc repede, devenind adulții de mâine.

„Dormiți cu copiii voștri, îmbrățișați-i cât mai puteți sub pături, nu vă fie frică de această dependență. Copiii sunt mici o singură dată, apoi când vor crește își vor găsi drumul și propriile spații. Dormiți inimă lângă inimă, până le simți respirația, căci nu există nimic mai frumos decât asta.

Bucurați-vă de copilărie și de compania lor, iubiți-i ca și când lumea se va sfârși azi pentru că mâine vor crește, și veți crede că nu mai aveți timp să-i pupați. Mama și mândră”, a postat Camelia.

Rudele și apropiații povestesc despre Camelia că era cea mai iubitoare mamă, iar băiețelul a fost un copil extrem de dorit și de iubit de ea și de întreaga familie.