Tragedie de Crăciun în România. Impresarul vedetelor a murit, ce s-a întâmplat

Tragedie de Crăciun în România. Impresarul vedetelor a murit, ce s-a întâmplat
Lucian Ionescu a murit

Tragedie de Crăciun. Impresarul vedetelor, Lucian Ionescu, a murit. Din păcate însă, medicii spuneau în urmă cu câteva zile că șansele lui de supraviețuire nu erau foarte mari.

Tragedie de Crăciun în România

Iar la numai câteva zile după prognosticul medicilor, Lucian Ionescu s-a stins din viață, la vârsta de 63 de ani. De menționat este că el se afla internat în stare gravă la Spitalul Clinic ”Dr. I. Cantacuzino„, din București, după ce fusese infectat cu coronavirus. În plusm fiul lui cel marea a dat vestea în mediul online, chiar de pe contul oficial de Facebook pe care îl deținea tatăl lui.

„Bună ziua și sărbători fericite. Acesta nu este Lucian. ci este fiul sau. Aș vrea să va spun că tatăl meu Lucian a murit. Era un om foarte sfânt și cu siguranță a ajuns la Dumnezeu Cel Mare și Sfânt. Aș vrea să va rog să va rugați pentru sufletul său dacă se poate. Din nou sărbători fericite și o zi bună”, a fost mesajul fiului lui Lucian Ionescu.

Lucian Ionescu, impresarul vedetelor, a murit

Impresarul Lucian Ionescu se afla însă în categoria celor vulnerabili la coronavirus, având diabet, dar și o greutate în exces. El era internat la spitalul Cantacuzino și era intubat. De asemenea, și soția lui, Janine, este internată la Spitalul Victor Babeș. Amintim că Lucian Ionescu a fost impresarul mai mult vedete din țara noastră, printre care artiști precum Elena Cârstea, Andreea Bălan, Andra sau trupele Candy şi Krypton.

De asemenea, și fiica impresarului și-a „adio” de la părintele său pe rețelele de socializare.

„Vreau doar să știi că ești în sufletul meu și că o să te iubesc toată viață mea! Dumnezeu să te primească în ceruri acolo unde îți este locul! Dumnezeu să te ierte, tată! Sufletul meu și inima mea! Doare atât de tare, încât efectiv nu știu ce să fac să te aduc înapoi!”, a fost mesajul lui Anne-Marie, scris alături de o poză din copilărie cu tatăl ei.

De menționat este că Lucian Ionescu nu era de acord cu purtarea măștii și nici nu prea se conforma acestei reguli. De altfel, acesta ironiza această măsură pe rețelele sociale. ”Poartă mască, este eficientă și te protejează! A redus numărul de infectați de la 100 la 4.023 pe zi!”, scria acesta, pe Facebook. Chiar și așa în ultimele fotografii cu el, care au realizate la munte, acesta purta o mască performantă, cu filtru.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI