Tragedia prin care a trecut Mihai Petre. A fost singura dată când soția lui l-a văzut plângând

Tragedia prin care a trecut Mihai Petre. A fost singura dată când soția lui l-a văzut plângând
Drama din familia lui Mihai Petre

Marea finală Asia Express 4 le-a testat limitele celor două echipe participante. Emi și Cuza de la Noaptea Târziu și Mihai și Elwira Petre au parcurs Drumul Împăraților până când au ajuns la Irina, acolo unde faimoșii dansatori au fost încoronați câștigătorii sezonului. Fostul jurat de la Românii au Talent a izbucnit în lacrimi în timpul ultimei probe. Care a fost motivul.

Drama cumplită din viața lui Mihai Petre

Ultima probă din marea finală Asia Express sezonul 4 i-a emoționat până la lacrimi pe Elwira și Mihai Petre, precum și pe Emi și Cuza de la Noaptea Târziu. Finaliștii au fost nevoiți să apeleze la introspecție și să le fie atinse o coardă sensibilă: familia.

Mihai Petre nu s-a mai putut abține și a izbucnit în lacrimi, atunci când el și soția lui Elwira au fost nevoiți să îndeplinească misiunea de la Zidul Plângerii din Ierusalim. Concurenții au fost rugați să scrie bilețele pentru familie, prieteni, rude sau persoane dragi care au suferit anumite traume sau au avut parte de o tragedie.

Câștigătorul Asia Express sezonul 4 a mărturisit că unul dintre cele mai dificile momente din viața sa a fost cel în care și-a pierdut tatăl, în urmă cu doar câțiva ani, o veste care a șocat întreaga familie a coregrafului.

„Am scris către mama și sora mea care împreună cu mine au trecut printr-un moment foarte greu atunci când l-am pierdut pe tatăl meu (…) Tata era un om foarte puternic, era baza familiei noastre, iar în acel moment totul a început de la 0.”, a mărturisit Mihai Petre cu ochii în lacrimi.

Elwira Duda a completat declarațiile soțului său, spunând că moartea socrului său a fost o adevărată tragedie în familie. Mai mult de atât, frumoasa blondină a spus că acela a fost primul moment în care l-a văzut pe Mihai Petre plângând de durere.

„Eu i-am scris mamei lui Mihai că l-a pierdut prea devreme pe tatăl lui, toată familia a suferit, a fost prima dată când l-am văzut pe Mihai plângând.”, a explicat Elwira Petre la Asia Express.

Mihai Petre și Elwira au câștigat Asia Express 4

Marea finală Asia Express 4 de duminică, 28 noiembrie, i-a avut câștigători pe Elwira și Mihai Petre. Cele două vedete au fost extrem de emoționate atunci când Irina Fodor i-a „încoronat” victorioșii de pe Drumul Împăraților.

„Dacă în urmă cu un an cineva mi-ar fi spus că voi pleca în Asia Express, i-aș fi spus că e nebun. Ideea a prins contur datorită fetiței mele, Catinca, unul dintre cei mai mari fani ai emisiunii.

Așa am ajuns să trăiesc una dintre cele mai intense experiențe din viața mea! Pentru că asta a fost atât pentru mine, cât și pentru @elwirapetreofficial această cursă nebună – una dintre cele mai importante competiții din viața noastră.

E greu să pun în cuvinte tot ce am trăit și am simțit în acele două luni pentru că este atât de intens, de puternic, de copleșitor.. Îi mulțumesc Elwirei…pentru TOT! A fost sprijin, suport și cel mai bun coechipier pe care l-aș fi putut avea vreodată. Cursa asta ne-a unit și mai tare și simt că suntem și mai puternici.

Competiția asta nu ar fi fost la un nivel atât de ridicat fără celelalte echipe din concurs. Aș vrea să îi asigur de tot respectul meu pentru că au luptat cu atâta forță și determinare, ceea ce făcut ca acest Drum al Împăraților să fie o provocare și mai mare. (…)

Vă mulțumesc și vouă, tuturor celor care ne-ați fost alături și ne-ați susținut. Acest premiu este pentru fetele noastre. Nu cred că există bucurie mai mare decât aceea de a fi un erou pentru fetițele tale”, a declarat câștigătorul Asia Express 4 Mihai Petre pe pagina sa oficială de Facebook.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI