26 sept. 2024 | 16:11

Trădare pentru Pro TV. Vedetele de la Survivor care au semnat cu rivalii de la Antenă

Monden
Trădare pentru Pro TV. Vedetele de la Survivor care au semnat cu rivalii de la Antenă
Tradare pentru Pro TV

Veste bombă în lumea televiziunii! Două vedete extrem de îndrăgite care și-au câștigat faima la Pro TV, mai exact la Survivor România, au semnat cu Antena 1. Acestea vor apărea într-o nouă emisiune. Despre cine este vorba și în ce proiect s-au implicat? Află toate detaliile din rândurile de mai jos!

Au trădat Pro TV și au bătut palma cu principalul concurent

Francisca și iubitul ei, TJ Miles, sunt pe cale să devină vedetele unui nou show la Antena Stars. Reality-show-ul va surprinde momente intime și autentice din viața celor doi, fie că sunt acasă, la evenimente sau în turneele muzicale. Filmările au început deja, iar echipa de producție va fi aproape de cuplu în fiecare zi, documentând fiecare pas din viața lor cotidiană.

Deși emisiunea va fi difuzată săptămânal, munca din spatele camerelor este intensă, iar filmările se vor desfășura nu doar în București, ci și în locurile unde cei doi vor călători. Debutul emisiunii este așteptat cu nerăbdare la mijlocul lunii octombrie, când telespectatorii vor avea ocazia să vadă o latură mai puțin cunoscută a celor două vedete, informează Cancan.

Cariera Franciscăi la Pro TV

Înainte de a semna cu Antena Stars, Francisca și-a început cariera la Pro TV, în cadrul emisiunii ”Vorbește Lumea”. A intrat în lumina reflectoarelor în urmă cu patru ani, când a înlocuit-o pe Viviana Sposub ca prezentatoare a rubricii meteo. Entuziasmată și plină de energie, bruneta a adus un suflu nou emisiunii, bucurându-se de aprecierea publicului.

”Sunt foarte fericită și am ceva emoții, dar constructive. Sper să facem treabă bună și să aducem voie bună în casele telespectatorilor”, spunea Francisca la începutul carierei sale în televiziune.

A părăsit însă emisiunea după aproximativ un an, iar viața ei personală a luat o nouă direcție odată cu întâlnirea lui TJ Miles.

Citește și Bat clopote de nuntă la Survivor All Stars! Modul inedit în care TJ Miles a cerut-o în căsătorie pe Francisca!

TJ Miles, de la Survivor la un nou reality-show

Pe TJ Miles, fanii îl cunosc de la Pro TV, mai exact din competiția ”Survivor România”. A devenit rapid unul dintre favoriții publicului, datorită abilităților sale în competițiile fizice și a carismei sale. Deși nu a câștigat competiția, TJ Miles a rămas în centrul atenției, fiind considerat unul dintre cei mai buni concurenți ai competiției.

Acum, TJ Miles își face tranziția la Antena Stars, alături de Francisca, unde va avea șansa să își arate latura mai relaxată și personală. Noul proiect TV va oferi fanilor o perspectivă unică asupra vieții lor de zi cu zi, departe de provocările dure de la ”Survivor”.

Citește și Ce studii are TJ Miles de la Survivor, de fapt. Puțini știu aceste detalii despre concurentul de la Pro TV!

Parteneri
Cum arată de fapt Jennifer Lopez în realitate. Adevărul din spatele imaginilor retușate
Redactia.ro
Dragoș Dolănescu le încaieră pe solistele Maria Ciobanu și Irina Loghin: „Tata spunea că Irina Loghin are cap de regină”. Cum au ratat să se încuscrească?
Click.ro
Ce fac BĂRBAȚII cu ANTONIA la Velea la studio: „Genera BANI”! Nimeni n-a avut CURAJ să spună până azi
Vocea.biz
Scandalul amoros care zguduie campania electorală. SĂRUTUL care aruncă totul în aer / FOTO
Unica.ro
Trucuri pentru curățat husa de la telefon. Cum devine impecabilă
EVZ.ro
O presupusă vrăjitoare, escrocherie de 7.000 de euro. Cum l-a păcălit pe un bărbat pentru bani
Spynews
Elena Udrea e în culmea fericirii! Anunț minunat despre ieșirea din închisoare
Capital.ro
De ce relațiile lui Jennifer Lopez nu rezistă. Fostul soț al artistei a făcut declarații controversate: „Am avut inima zdrobită”
Avantaje
Românii care STAU la BLOC riscă AMENZI! REGULA esențială care NU trebuie ÎNCĂLCATĂ
Mediaflux
Doliu în lumea afaceriștilor! S-a stins din viață un celebru om de afaceri. A murit într-un spital din Franța / FOTO 
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
Cat a ajuns să coste un kilogram de castraveți pentru murat, în piață. Prețul de la tarabe i-a indignat pe clienți
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro