Totul despre Simona Țăranu, știrista Digi Sport. De ce a ales să lucreze în televiziune

Totul despre Simona Țăranu, știrista Digi Sport. De ce a ales să lucreze în televiziune
Totul despre Simona Taranu, stirista Digi Sport. De ce a ales sa lucreze in televiziune

Simona Țăranu este una dintre cele mai apreciate știriste din România. Vedeta de la Digi Sport afișează mereu un zâmbet larg și luminos, însă puțini sunt cei care știu ce sacrificii a făcut bruneta pentru cariera sa. Motivul pentru care prezentatoarea știrilor de la Digi a ales să lucreze în televiziune.

Simona Țăranu s-a căsătorit cu iubitul ei din liceu la o mânăstire veche din Verona

Simona Țăranu trăiește o iubire ca în povești, încă din perioada liceului, cu același bărbat pe care l-a luat de soț acum 7 ani de zile. În 2015, frumoasa știristă originară din Piatra Neamț s-a căsătorit cu alesul inimii sale, Sorin Pintilie.

Vedeta de la Digi Sport și bărbatul care i-a devenit partener de viață au avut parte de o nuntă ca în basme, realizată într-un cadru feeric, în „într-o veche mânăstire transformată într-un hotel de 5 stele”, așezată pe o colină.

„Nu am nici de ascuns, dar nici de prezentat cine știe ce. Vorbesc cu același băiat din liceu, din Piatra Neamț suntem amândoi. Ne-am căsătorit civil în 2015 la Verona. Am vrut să fie ceva intim, doar între noi doi.

El locuind în Italia înainte de Revoluție, a plecat cu familia și acolo a studiat, având cetățenie și italiană, dar și română. Am zis să facem ceva doar pentru noi.

Am făcut o ceremonie restrânsă la Verona, într-o veche mânăstire transformată într-un hotel de 5 stele, amplasat pe o colină, se vedea tot orașul.

Nunta religioasă am făcut-o un an mai târziu, la malul mării. La fel, foarte restrâns, acolo nu am fost doar noi doi, ci undeva la 30 de persoane foarte apropiate nouă.”, a declarat jurnalista, în exclusivitate pentru ego.ro.

Citește și Prezentatoarea TV care se topește pe picioare! La 36 de ani are 49 de kg și nu se oprește din slăbit

Cum a ajuns Simona Țăranu să lucreze la Digi Sport

Prezentatoarea știrilor de la Digi Sport susține că a muncit enorm și a făcut anumite sacrificii pentru a avea o carieră înfloritoare în televiziune.

Deși Simona Țăranu a absolvit cursurile de Regie de Film și Televiziune din cadrul Universității Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca, vedeta a mărturisit că nu a vrut, inițial să urmeze o carieră în TV.

„Categoric, faci sacrificii enorme. Noi ne știam de înainte, știa ce îmi doresc și pentru ce muncesc. Eu am terminat Regie de Film și Televiziune. Nu mi-am dorit să ajung în televiziune, dar, cumva, am luat-o pe un alt drum din facultate, din anul 3.

Profesorii tot ne recomandau să intrăm în sistem pentru că va fi foarte greu după ce terminăm facultatea să ne angajăm. Atunci am găsit o cale alternativă de compromis la momentul respectiv.

Deși îmi doream să lucrez într-o echipă pe platoul de filmare și să colaborez cu cineva din lumea cinematografiei, îmi plăcea foarte mult să editez, să montez. Am căutat un loc în televiziune ca să ușurez povara financiară a părinților mei.

Am văzut pe Internet un anunț la Digi Sport cum că se căutau oameni pentru a întemeia o echipă, dar nu spuneau exact pentru ce anume. Când am ajuns la interviu ni s-a povestit de o nouă televiziune de știri din România, atunci se forma echipa, așa am rămas.

M-au rugat să dau o probă la știri, nu aveam experiență, dar, în schimb, nu aveam trac în fața camerei pentru că practica din facultate m-a ajutat foarte mult.”, a completat prezentatoarea TV pentru sursa citată.