Totul despre Marius Damian, al treilea prezentator de la Asia Express. Ce va face alături de Oase și Irina Fodor

Totul despre Marius Damian, al treilea prezentator de la Asia Express. Ce va face alături de Oase și Irina Fodor
Cine este Marius Damian de la Asia Express

Cine este Marian Damian? Bărbatul vine în atenție tuturor românilor în rolul de prezentator al emisiunii Asia Express. Ce va face alături de Oase și Irina Fodor? Iată mai multe detalii despre unul din personajele care se vor afla la cârma show-ului de aventură!

Detalii despre Marius Damian. Ce va face al treilea prezentator de la Asia Express?

Marius Damian se alătură echipei formate din trei care în noul sezon este la cârma emisiunii de aventură mult așteptate. Actorul și-a îndeplinit cu succes rolul în show și în sezonul anterior, așa că șefii au decis să-l păstreze în proiect.

Acesta aduce telespectatorilor câte o lecție de istorie de prin orice loc în care ajung cocurenții. Concret, artistul vorbește pe scurt despre tradițiile locurilor, povești din bătrâni pe care le află chiar de la localnici, obiceiuri culinare sau detalii despre veșmintele tradiționale și nu numai.

Vedeta a devenit extrem de cunoscută în postura de co-prezentator al Ginei Pistol, dar e îndrăgit deja de zeci de ani pe scena teatrului. Marius Damian este unul din cei mai buni din generația sa, iar dincolo de talentul la actorie este și un bun caricaturist, remarcat între colegii de breaslă pe care îi face să râdă cu patos de portretele sale.

Artistul a urmat Liceul Militar, mai apoi s-a mutat la Iași unde a făcut Construcții și a intrat la facultate în domeniu cu bursă. Atunci avea să descopere teatrul, după ce a mers alături de mai mulți colegi la Teatrul Studenţesc Ludic.

La scurt timp după a doua piesă văzută, Damian a început să ia lecții de la Doru Aftanasiu, iar după multă muncă și dedicare a început ușor, ușor să cucerească scenele de teatru de la noi.

„Am plecat năucă după discuția asta”

„Când producătorii m-au întrebat dacă vreau să merg în Asia Express, recunosc, m-am uitat un pic peste umăr, să văd dacă nu cumva vorbesc cu cineva din spatele meu. Nu mă gândeam că după «Chefi la cuțite» va urma atât de repede un alt proiect. Apoi, când mi-am dat seama că întrebarea îmi e direct adresată, mi s-au înmuiat genunchii. Am plecat năucă după discuția asta, cu promisiunea că a doua zi dau un răspuns ferm.

În mașină, în prima intersecție, mi-au dat lacrimile. Nici nu știu de ce: de bucurie că mi se întâmplă mie sau de tristețe că plec două luni departe de copil, de soț și de toată familia. Recunosc, îmi e teamă de necunoscut, de amploarea competiției, de provocările care ne așteaptă acolo, dar, pe de altă parte, când auzi povești de la foști concurenți – iar eu am unul chiar în casă -, îți dorești să faci și tu parte din experiența asta care îi marchează pe toți cei care au trăit-o”
Irina Fodor (Sursa: paginademedia.ro)

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI