Totul despre Eda Csoregi de la Insula Iubirii. Surpriză: ce meserie practică tânăra

Totul despre Eda Csoregi de la Insula Iubirii. Surpriză: ce meserie practică tânăra
Ce detalii se cunosc despre ispita Eda Csoregi?

Fanii emisiunii ,,Insula Iubirii” așteaptă cu nerăbdare prima ediție din sezonul cu numărul 6. Majoritatea internauților au aflat câteva detalii din online despre ispite și despre concurenții care au acceptat provocarea vieții lor. Ce detalii se cunosc despre Eda Csoregi? Tânăra va încerca să îi seducă pe participanți cu orice preț pentru a le demonstra femeilor de pe cealaltă insulă dacă relația lor este stabilă sau nu.

Insula Iubirii 2022: detalii despre ispita Eda Csoregi

Sezonul 6 al emisiunii ,,Insula Iubirii” vine cu noi provocări, trăiri intense și povești de viață incredibile din cuplurile care au acceptat provocarea de anul acesta.

Ispitele susțin că sunt pregătite să le demonstreze unor concurenți că relația în care sunt nu este cea de viitor la care sperau. Eda Csoregi este una din cele 10 ispite feminine.

Toate fetele sunt pregătite să își intre în rol și să dea startul ispitirii în cel mai dur joc al seducției, participanții fiind departe de orice tip de comunicare cu persoanele iubite.

Eda are 23 de ani și a mărturisit în prezentarea sa că nu s-ar da în lături de la dragostea reală, așa că este deschisă să guste din fiorii iubirii dacă soarta îi va găsi un partener pe insulă.

,,Îmi place să seduc. O să îmi arăt calitățile”

Ea este profesoară de matematică, dar cu toate astea se consideră în unele momente și o persoană visătoare și boemă. Tânăra se mai descrie ca fiind ambițioasă, serioasă și puternică și pornește în noua experiență cu inima deschisă.

„Îmi place să seduc. O să îmi arăt calitățile. Ar fi foarte frumos să îmi găsesc jumătatea aici. Adică ar fi special.”, a mărturisit ea înainte de începerea emisiunii difuzate de Antena 1.

,,Nu mai este mult”

Gazda emisiunii vine cu detalii pentru fani. Radu Vâlcan susține că nu mai este mult până când aventura va începe. Sezonul 6 a fost împiedicat de pandemie, iar acum este chiar mai așteptat de cei de acasă.

“Nu mai este mult și începe ” Insula iubirii „. Credeti-mă, chiar nu mai este mult. Este sezonul șase. Cu pandemie, cu tot, cam opt ani de când fac parte din proiectul ăsta.

Da, vedeți în poza asta cum au trecut anii. Mai alb, mai slab, mai matur, mai înțelept. Dar eu. Sunt vremuri pe care nu credeam că le vom trai, dar le simțim.

Și vom trece peste ele…mai albi, mai maturi, mai înțelepți! Și…mai zâmbitori. Căci…despre asta este vorba!”, a mărturisit Radu Vâlcan despre show-ul iubirii.