Cuplurile de la Insula Iubirii. Concurenții sezonului 6 al show-ului de la Antena 1

Cuplurile de la Insula Iubirii. Concurenții sezonului 6 al show-ului de la Antena 1
Cuplurile de la Insula Iubirii din noul sezon

Insula Iubirii este una din cele mai așteptate emisiuni. Majoritatea românilor au așteptat îndelung noi detalii despre show-ul incendiar de la Antena 1. Sezonul trecut a fost anulat din cauza pandemiei de COVID-19, iar acum alte cupluri au fost gata să accepte provocarea și să își testeze relația. Care sunt cuplurile de anul acesta? Cum arată concurenții din sezonul 6 și care sunt poveștile lor?

Insula Iubirii sezon 6: concurenți

Insula Iubirii primește cu brațele deschise noi concurenți care sunt dispuși să ia totul sau nimic de la această experiență. Thailanda a fost martora unor despărțiri incredibile, dar și a unor povești de iubire desprinse din basme.

Câțiva din foștii participanți sunt chiar și acum împreună, iar unul din cele mai fericite cupluri sunt de departe Roby și Medana, care au și un copil împreună. Ispitele masculine și feminine sunt gata să demaște cele mai ascunse trăiri ale celor veniți în fața testului.

,,Nu mai este mult și începe ” Insula iubirii „. Credeti-mă, chiar nu mai este mult. Este sezonul șase. Cu pandemie, cu tot, cam opt ani de când fac parte din proiectul ăsta. Da, vedeți în poza asta cum au trecut anii.

Mai alb, mai slab, mai matur, mai înțelept. Dar eu. Sunt vremuri pe care nu credeam că le vom trai, dar le simțim. Și vom trece peste ele…mai albi, mai maturi, mai înțelepți! Și…mai zâmbitori. Căci…despre asta este vorba!”, le-a mărturisit Radu Vâlcan fanilor pe rețelele de socializare.

Detalii despre cupluri

Cristina (30 de ani) și Sebastian (25 de ani). Cristina este stomatolog, iar bărbatul este specialist în marketing. Sunt într-o relație de 1 an și două luni și consideră că sunt un cuplu puternic. Așteaptă cu nerăbdare să facă față testului.

Cerasela (26 de ani) și Rareș (28 de ani). Ea este consultant fonduri europene și el specialist IT. Se iubesc de aproape doi ani și s-au cunoscut în mediul online.

Lavinia (27 de ani) și Reymond (26 de ani). Ei sunt împreună de 4 ani și au venit tocmai din Irlanda pentru a-și testa relația. Vor să știe dacă este cazul să treacă la pasul următor.

Priscilla (22 de ani) și Bogdan (23 de ani). Ea este studentă la Medicină, iar el masterand în Managemantul Afacerilor. Tinerii sunt împreună de peste 2 ani și vor să știe dacă gelozia ei este cea care ar putea să îi țină pe loc pe viitor.

Teodora (19 ani) și Alexandru (31 ani). Formează un cuplu de aproape un an și lucrează împreună. El este magician, iar ea este asistenta lui. Cei doi sunt singurii de pe insulă care și-au oficializat relația în fața ofițerului Stării Civile.