Totul despre Bruja și Pufeh de la America Express 2022. Cine sunt cei doi concurenți

Totul despre Bruja și Pufeh de la America Express 2022. Cine sunt cei doi concurenți
Totul despre Bruja si Pufeh de la America Express 2022. Cine sunt cei doi concurenti

Filmările pentru America Express 2022 au început în America Latină, acolo unde opt perechi de vedete și partenerii lor de competiție dau totul pe traseu, pentru a porni pe Drumul Aurului, în amintirea vechilor conquistadori. Cine sunt Bruja și iubitul ei Pufeh și ce planuri au pentru a câștiga concursul de la Antena 1.

Cine sunt Bruja și Pufeh de la America Express

Al cincilea sezon al reality-show-ului de la Antena 1 a început filmările în Mexic și va continua în Guatemala și Columbia, pe parcursul următoarelor luni. America Express de la Antena 1 pune la bătaie Drumul Aurului, la capătul căruia concurenții vor găsi marele premiu în valoare de 30 de mii de euro.

Bruja și Pufeh formează una dintre echipele norocoase care au acceptat provocarea de a participa la cel mai dur și aventuros reality-show din lume.

Pe numele ei adevărat Teodorei Mîzgoi, blondina în vârstă de 27 de ani este una dintre cele mai reputate și apreciate cântărețe de trap din România.

Bruja a devenit cunoscută în 2020, la Urbanist Sessions, acolo unde a impresionat cu vocea sa unică și timbrul ușor de recunoscut.

Printre colaborările sale cu cea mai mare priză la public se numără cele cu Irina Rimes și Karmen, iar featuringul cu Connect-R pentru piesa „Cântăreți de karaoke” a propulsat-o în topul celor mai iubiți și urmăriți trapperi din industria românească.

De ce au acceptat cei doi să participe la America Express

Prietenul ei, Pufeh, este un celebru influencer din România. Simpaticul creator de conținut se bucură de aprecierea a 18.500 de mii de internauți pe rețelele sociale. În trecut, acesta a colaborat cu Alina Ceușan și Carmen Grebenișan, administrând împreună costume de baie ale fetelor și diverse branduri de articole vestimentare.

Bruja și Pufeh au spus DA provocării de a merge pe Drumul Aurului din America Express 2022 și vor să se distreze pe cinste și, de ce nu, să și câștige.

„Pentru noi, participarea la America Express înseamnă depășirea limitelor noastre, ieșirea din zona de confort și atingerea unui nou nivel de performanță, superior celui cu care ne-am obișnuit până acum pe partea mentală, fizică mai ales și emoțională.

Pe de altă parte, dorința de a cunoaște noi culturi, tradiții si obiceiuri, oameni și poveștile de viață ale acestora ne-au împins să acceptăm provocarea America Express.”, au declarat Pufeh și Bruja la Antena 1.

Urmăriți Playtech.ro și pe