Totul despre Brândușa Simion, a patra soție a lui Victor Socaciu. Cum s-a sacrificat în ultima lui lună de viață

de: Emanuela Pană
28 12. 2021

Vestea că Victor Socaciu s-a stins din viață a adus multă durere în sufletul familiei și celor apropiați ai artistului, dar și în rândul fanilor, care îl așteptau pe cel care a intonat ani la rând imnul Rapidului la inaugurarea stadionului. Brândușa Simion, cea de-a patra soție a artistului, a transmis un mesaj emoționant după decesul acestuia. Femeia i-a fost alături până în ultima clipă, ținându-l de mână când a murit. Mai multe detalii despre Brândușa Simion, în continuare.

Totul despre Brândușa Simion, a patra soție a lui Victor Socaciu

Brândușa Simion, cea de-a patra soție a defunctului Victor Socaciu, și-a petrecut ultima lună alături de fostul cântăreț de folk, stând la căpătâiul acestuia, în spital. Femeia i-a fost alături din 2016 și până în prezent, cei doi trăind o poveste de dragoste ca-n filme. Din păcate însă, aceasta s-a terminat mult prea devreme, Victor Socaciu fiind răpus de boală la vârsta de 68 de ani.

Având în vedere faptul că artistul a mai fost internat în spital în primăvara lui 2021, după ce a fost infectat cu COVID-19, am putea spune că anul care urmează să se încheie în curând nu a fost unul prea plăcut pentru Victor Socaciu. Bărbatul suferea de mai multe complicații, printre care și diabet.

Ieri, Brândușa Simion a postat un mesaj emoționant prin care anunța cu durere trecerea în neființă a bărbatului cu care și-a unit destinul în 2016.

„O inimă mare a încetat să mai bată. Un suflet nobil s-a ridicat la cer. Anunțăm cu nemărginită durere stingerea din viață a celui care a fost soț, tată, bunic, un artist de geniu și un simbol al dragostei de neam: Victor Socaciu. Dumnezeu să-l primească în Împărația Sa alături de cei drepţi!“, a comunicat văduva lui Socaciu.

Citește și: De ce a divorțat Victor Socaciu de cele 3 soții ale sale. Secretele lui s-au aflat

Cum s-a sacrificat în ultima lui lună de viață

După cum aminteam și mai sus, Brândușa Simion i-a fost alături răposatului ei soț cât timp acesta a fost în spital, ba chiar l-a ținut de mână când și-a dat ultima suflare.

„Nu-mi revin, sunt terminat, nu pot să realizez. El a fost în comă! Victor a murit lângă soția lui, ea n-a plecat o lună din spital, a stat acolo lângă el. În spital a fost tratat bine, nu se pune problema că medicii nu au făcut ce trebuia. Eu cred că a vrut să plece din viața asta pe scenă. Am vorbit și cu Ducu Bertzi, suntem amândoi terminați. Anul trecut am făcut cu toții Revelionul împreună…“, a declarat Vasile Șeicaru.

Reamintim că Brândușa Simion nu i-a fost numai soție renumitului artist de muzică folk, ci și impresară. Povestea de iubire dintre cei doi a început timid și discret, Victor Socaciu fiind încă într-un mariaj cu Marina Almășan.