Totul despre Anja Graf, noua patroană a fostului hotel Ramada Majestic din Bucureşti (exclusiv)

Totul despre Anja Graf, noua patroană a fostului hotel Ramada Majestic din Bucureşti (exclusiv)
Detalii din evoluția profesională a noului patron al hotelului-emblemă din Capitală

Detalii despre viața și evoluția profesională a noii patroane a fostului jotel Ramanda Majestic din București. Ce se știe despre Anja Graf?

Viața și cariera noului patron a fostului hotel Ramada Majestic, Anja Graf

Anja Graf este noul proprietar al fostului hotel Ramnda Majestic din Capitală. Clădirea este condusă acum de o milionară originară din Elveția în vârstă de 44 de ani. Visionapartments a semnat zilele trecute un acord de cumpărare a imobilului emblematic aflat pe Calea Victoriei.

Femeia se bucură acum de afacerea sa care dispune de 111 de camere aflate pe 5 etaje, de 6 săli de conferință, o sală de sport, o zonă de spa cu piscină încălzită, un jacuzi, un restaurant și un centru de afaceri.

Clădirea a fost construită în anul 1920 și se află în inima Bucureștiului, fiind una din cele mai emblematice din oraș. ”Cu ajutorul Ernst & Young România şi al firmei de avocatură Radu şi Asociaţii, VISIONAPARTMENTS a reuşit să finalizeze această tranzacţie comercială importantă în Bucureşti.

Suntem foarte entuziasmaţi de această achiziţie. Acest pas reprezintă o etapă crucială în istoria VISIONAPARTMENTS şi în planurile noastre de expansiune”, a declarat Anja Graf, CEO şi Preşedinte, conform impact.ro.

Cine a deținut înainte clădirea?

Conform datelor de la Registrul Comerțului, hotel Ramada Majestic era în trecut deținut de către patru acționari turci: Selim Suat Orsan (28%), Ismail Isik (23,9%, Kemal Yavuz Batum (23,9%) şi Atil Ekemen Mehmet (23,9%).

Anjia are o lungă poveste în spate în privința antreprenoriatului. Femeia s-a născut în anul 1977 în Elveția și și-a construit prima companie la doar 21 de ani. La începutul carierei a condus și o agenție de fotomodele, dar a și amenajat câteva apartamente pentru care modelele pozau în Zurich.

Ulterior, milionara și-a lansat propria companie în domeniul apartamentelor de închiriat. „Sunt importanţi şi angajaţii mei, care lucrează împreună cu mine. Succesul nu aparţine niciodată unui singur individ”, a declarat Anja Graf, arată zf.ro.

Comapania în cauză a fost lansată pe piață în anul 1999, timp în care a deschis și primele trei apartamente în Zurich. Zece ani mai târziu s-a extins și la nivel extern și acum este specializată în închirierea apartamentelor elegante, mobilate, dar și cu servicii incluse la nivelul întregului glob.

La momentul acesta compania închiriază aproximativ 1.800 de apartamente în Elveția, Germania, Austria și Polonia. Acestea sunt complet utilate și dispun de bucătării unde oaspeții își pot prepara singuri mâncarea. De asemenea, sunt incluse în preț serviciile precum curățenia săptămânală, schimbarea lenjeriei, acces la internet și TV, dar nu pot fi rezervate pe o perioadă mai mare de două nopți.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI