Totul despre Andreea Mantea: vârstă, înălțime, iubit, joburi

Totul despre Andreea Mantea: vârstă, înălțime, iubit, joburi
Vârsta, înălțimea, iubitul și joburile Andreei Mantea.

Andreea Mantea este una dintre cele mai cunoscute prezentatoare TV din România. Andreea Mantea s-a născut în București, pe data de 20 septembrie 1986. A terminat liceul Sfântul Pantelimon, promovând examenul de Bacalaureat, cu media 7.40 și  a absolvit Facultatea de Relații Economice Interne și Internaționale.

Vârsta, înălțimea, iubitul și joburile Andreei Mantea

În 2006, Andreea Mantea a pozat prima dată pentru revista Promotor în compania unui Audi TT, iar în câteva luni a participat la concursul Miss Playboy și a fost desemnată cea mai sexy fată de la pagina 5 din ziarul Libertatea, un top foarte popular la vremea aceea, unde și-au etalat trupurile unele dintre cele mai frumoase fete din România.

Andreea a fost aleasă să pozeze și peste granițe pentru un calendar Playboy, realizat chiar la reședinta celebrului Hugh Hefner. Acest pictorial a deschis seria edițiilor fierbinți din 2009 la “Playboy” Ucraina. A fost și imaginea firmei de lenjerie Jolidon.

Nume: Andreea Mantea
Locul nașterii: București, România
Data nașterii: 20 Septembrie 1986
Zodie: Fecioară
Culoarea ochilor: Căprui
Culoarea părului: Brunet
Înaltime: 1.70
Greutate: 51 kg
Dimensiuni: 91-61-90
Naționalitate:Român
Etnie: Român
Stare civilă: Necăsătorită
Copii: 1 baiețel
Ocupație: Prezentatoare Tv
Studii: Facultatea de Relații Internaționale

Primul loc de muncă al Andreei Mantea a fost cel de picoliță, la sfârșitul clasei a noua. Jobul din restaurant a introdus-o în lumea modelingului, după ce una dintre cliente a observat cât este de frumoasă și i-a sugerat să profite de calitățile sale fizice. Astfel, Andreea a început să se prezinte la toate castingurile de modă.

Și-a început cariera în televiziune în anul 2005, la Kiss TV, unde a lucrat ca reporter, iar apoi a fost asistentă în matinalul de la Antena 1, ca „vecina” lui Răzvan Simion și Dani Oțil, în emisiunea matinală de la postul de televiziune Antena 1, „Neatza cu Răzvan și Dani”. Popularitatea de care s-a bucurat în presă a recomandat-o pe Andreea Mantea şi în alte producţii TV de succes, respectiv  „Noaptea erorilor” şi „Din dragoste”, ambele alături de Mircea Radu.

Andreea Mantea a trecut şi pe la TVR2, unde a prezentat împreună cu Aurelian Temişan emisiunea de divertisment „Tombola câştigătorilor„.

În 2015, Andreea a fost protagonista emisiunii ”Burlăciţa”, iar apoi a prezentat varianta masculină a show-lui, respectiv ”Burlacul”. Mai apoi, a moderat emisiunea ”Mireasă pentru fiul meu„, difuzată de Antena 1.

Andreea Mantea nu are studii în domeniul media și cu toate acestea a fost coprezentatoare la emisiunile postului Kanal D -„Wowbiz”, împreună cu Mădălin Ionescu, „Se strigă darul”, alături de Bursucu (Adrian Cristea), „Nuntă cu suprize”, alături de Cove, „Te vreau lângă mine”.

În 2014, în cadrul emisiunii „Burlăcița” de la Antena 1, unde vedeta trebuia să fie cucerită de bărbații care participau la show, Andreea Mantea s-a îndrăgostit de luptătorul Cristian Mitrea, care a devenit rapid și tatăl copilului ei, David.

Între cei doi a fost o dragoste cu năbădăi. Din spusele prezentatoarei, certurile au început de când ea era în luna a şasea de sarcină. Fiind gravidă, bruneta nu a mai suportat să trăiască aşa şi a pus punct relaţiei cu Cristi Mitrea, însă relația este păstrată la nivel de decență, din respect pentru băiețelul lor de patru ani.

Andreea Mantea și fiul ei de 4 ani, David.
Ce vârstă, înălțime, iubit și joburi are Andreea Mantea.

În prezent, frumoasa brunetă este prezentatoarea show-ului „Puterea Dragostei” , de la Kanal D, show care se filmează în Turcia, Andreea fiind nevoită să facă naveta spre București o dată pe lună, dar producătorii i-au promis Andreei că, din Sezonul 2, vor muta emisiunea în România și că îi vor face casă aici. Casa emisiunii, evident!

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI