Toți șoferii întorc capul după el. Ce mașină conduce Cătălin Botezatu. Costă 115.000 de euro

Toți șoferii întorc capul după el. Ce mașină conduce Cătălin Botezatu. Costă 115.000 de euro
Ce mașină conduce Cătălin Botezatu

Cătălin Botezatu se numără printre cei mai răvniți burlaci din România nu doar pentru imaginea, cât și pentru averea sa, care se ridică la 100 de milioane de euro. Are afaceri, firme, case, dar și mașini luxoase.

Cătălin Botezatu, lux și opulență. Designerul a spart o avere pe mașina sa

Cătălin Botezatu a fost surprins de fotoreporterii Tacataca în timp ce-și parca mașina de lux într-o zonă bună a Bucureștiului. Este vorba despre un Lexus LC Hybrid, în valoare de aproximativ 115.000 de euro.  Creatorul de modă deține o avere de peste 100 de milioane de euro, care este compusă din mai multe firme, case și afaceri în domeniul modei și al cluburilor de noapte. Botezatu are trei fabrici de confecții în România, cinci magazine proprii distribuite în țară, iar creațiile sale se vând în peste 60 de magazine de distribuție secundare.

Una dintre marile sale realizări de anul trecut a fost ieșirea pe piața internațională, prin sinteza cu celebra casă Valeria Marini din Italia, pentru care realizează designe-ul și chiar creațiile finale. Astfel, juratul de la ”Bravo, ai stil” și-a deschis un magazin în Milano, orașul considerat capitala modei. Pe lângă succesul în acest domeniu, creatorul de modă este acționar la mai multe cluburi din țară.

Toți șoferii întorc capul după el. Ce mașină conduce Cătălin Botezatu. Costă 115.000 de euro
Sursa foto: Tacataca

Botezatu și-a început cariera în modă în anul 1984 ca manechin al casei de modă Venus, condusă de Zina Dumitrescu. Un an mai târziu, a primit titlul de ”Cel mai bun manechin al anului în Europa”, la Frankfurt. A urmat apoi cursurile Institutului European de Modă din Milano. La scurt timp, Gianni Versace l-a ales să lucreze timp de șase luni în atelierele sale. Este singurul creator de modă din țară care se ocupă de scenografie, regie, coloană sonoră, cât și de accesorizarea colecției.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI