Toți o cunosc drept Carmen de la Sălciua, dar doar apropiații știu care este numele ei real. Fanii au rămas uimiți

Carmen de la Sălciua a plecat de la un clip simplu, făcut în joacă, în care își arăta calitățile vocale. Nu a mai trecut mult timp de la prima postare și a devenit extrem de cunoscută. Bruneta este în trending cu fiecare piesă pe care o scoate, semn că fanii ei sunt pretutindeni. Cu toate că o adoră, sunt mulți care nu știau că numele ei adevărat este cu totul și totul altul.

Cum o cheamă, de fapt, pe Carmen de la Sălciua?

Carmen de la Sălciua a devenit deja de o bună bucată de vreme o amenințare pentru artiștii din România. Aceasta reușește de fiecare dată să ocupe locul unu în trending-ul de pe YouTube. De asemenea, este și în atenția tuturor datorită celui pe care îl iubește. Culiță Sterp și Carmen și-au unit destinele, dar nu pentru multă vreme.

La scurt timp după ce s-au bucurat de statutul de soț și soție, infideliatea și-a făcut loc, așa că nu s-a mai pus problema de vreun compromis. La momentul acela, solista a renunțat la numele de familie al soțului și a trecut la cel de domnișoară: Carmen Maria Racolța. De când s-au împăcat, Carmen și Culiță sunt de nedespărțiți și par mult mai fericiți decât înainte. Cei doi au anunțat și o a doua nuntă, spre bucuria familiei și a fanilor lor.

Care este, de fapt, numele adevărat al lui Carmen de la Sălciua?
Care este, de fapt, numele adevărat al lui Carmen de la Sălciua?

Ce-și mai dorește acum?

„Din nou fericită! Aici sus aveți un emoticon și vi-l dăruiesc! Al vostru este! Sunt atât de fericită, peste doua zile e ziua mea de naștere și nu puteam să primesc un cadou mai frumos de la Dumnezeu și de la voi! Eu vă mulțumesc din suflet că ați adus melodia pe locul 1 într-un timp atât de scurt! Îmi doresc doar sănătate sa pot să vă bucur sufletele prin cântec și sa ajungă la inimile voastre tot ce pornește de la mine din inima ❤️”
Carmen de la Sălciua

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI