Tortul genial fără coacere pe care trebuie să îl încerci. Aroma lui secretă va fi pe placul tuturor

Tortul genial fără coacere pe care trebuie să îl încerci. Aroma lui secretă va fi pe placul tuturor
Tortul genial fără coacere pe care trebuie să îl încerci

Pentru că a venit vara, merită să te răsfeți cu un desert super răcoritor. Cel mai important lucru este că acest tort nu va avea nevoie de coacere și astfel eviți să folosești cuptorul.

Tortul genial fără coacere pe care trebuie să îl încerci

În plus, ai nevoie doar de câteva ingrediente. Unde mai pui că este super simplu de făcut, dar foarte ușor de mâncat.

Ai nevoie de următoarele ingrediente:

  • 750 g de smântână de 15-20%
  • 190 g de zahăr tos
  • 120 g de biscuiți de ciocolată
  • 8 g de zahăr vanilat
  • 20 g de gelatină
  • 100 ml de apă
  • 3 linguri de cacao pudră
  • zmeură

Mod de preparare:

Pentru început, dizolvă gelatină în apă rece, amestecă bine și las-o deoparte pentru 10 minute. Într-un bol adaugă smântâna lichidă și zahărul pudră și cel vanilat. Amestecă cu un tel. Separat, pregătește o formă de sticlă sau orice tavă de iena și pune biscuiți la baza ei.

Adaugă gelatina în smântână și continuă să amesteci, astfel încât să o încorporezi. Împarte compoziția de smântână în două părți egale, însă ai grijă să nu o mixezi prea mult, astfel încât să nu se facă frișcă.

În una din părți adaugă cacaua și amestecă ușor. Apoi, pune din cele două compoziții alternativ în tavă peste biscuiți. Nivealează totul bine și dă la frigider.

Lasă-l pentru cel puțin 4 ore, astfel încât să obții un tort de înghețată. Decorează cu zmeură și servește tortul.

În plus, poți face aceeași rețetă și poți împărți în mai multe părți amestecul de smântână lichidă și îl poți amesteca cu diverse fructe, ca să îți iasă un desert super răcoritor și plin de fructe. Poți folosi și biscuiți cu cremă, la bază, sau poți alterna straturile de biscuiți, astfel încât să obții mai multe straturi.

Dacă vrei, poți face acest desert și în pahare individuale și le poți decora cu fructe proaspete și zahăr vanilat. În plus, poți încerca și varianta tiramisu, punând cremă mascarpone în compoziția de smântână lichidă, iar baza să fie formată din pișcoturi îmbibate în cafea.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI