Tort de ciocolată din 2 ingrediente. Mai simplu nici că se poate!

Tort de ciocolată din 2 ingrediente. Mai simplu nici că se poate!
Cum pregătești un tort de ciocolată extrem de repede

Te grăbești și vrei să le oferi celor dragi ceva dulce? Află că există un tort de ciocolată care se poate prepara extrem de ușor, mai ales pentru că o să ai nevoie doar de două ingrediente. Toată lumea din jurul tău o să se lingă pe degete, ținând cont că desertul este absolut delicios!

Rețetă pentru tort de ciocolată. Cum îl faci extrem de repede

Toți cei care adoră ciocolata o să se bucure nespus! Este extrem de simplu să pregătești un tort care să îți satisfacă nevoile. În plus, nu trebuie să adaugi zahăr, lapte sau făină, așa că nu o să petreci prea mult timp în bucătărie. Toată familia o să îți mai ceară o porție din acest desert plin de savoare!

Multe gospodine visează să se ocupe de un preparat care este extrem de simplu și poate să fie gătit ori de câte ori se află în criză de timp. În plus, parcă simplitatea oferă mai multă bucurie, așa că rudele și apropiații o să își dorească să știe totul despre rețeta de succes pentru tort de ciocolată.

O să ai nevoie doar de două ingrediente pentru a pregăti acest tort senzațional. Este necesar să folosești 200 de grame de ciocolată neagră fără zahăr și 300 de grame de banane. Opțional, poți să adaugi și o linguriță de ciocolată pentru un plus de savoarea. O să recurgi mereu la acest preparat!

Cum faci cel mai simplu și delicios tort de ciocolată

Trebuie să începi prin a decoji bananele. Ulterior, taie fructele în bucăți pentru a le pune într-un mixer electric. Acestea trebuie să fie amestecate bine până când se obține un amestec cremos, care să fie la fel ca un piure, fără cocoloașe. Pune crema obținută într-un recipient.

Într-un alt bol trebuie să fie pusă ciocolata. Introdu recipientul în cuptorul cu microunde pentru ca ingredientul să se topească. Ulterior, pune bananele în ciocolata topită și mixează bine până când produsele tale sunt amestecate. Trebuie neapărat ca aluatul să fie dens la final.

Care este secretul, de fapt

Amestecul tău trebuie să fie pus într-o formă deja pregătită și tapetată cu foaie de hârtie de copt, potrivit stiridiaspora.ro. Poți opta pentru un recipient care are o mărime de 20 x 15. La final, este necesar ca desertul să rămână la frigider timp de cinci ore. O să te lingi pe degete!

În momentul în care este gata, tortul de ciocolată poate să fie savurat. Poți profita de creativitate, astfel că formele inedite pentru acest preparat nu trebuie să iasă din calcul. Desertul poate să fie porționat în cupe, dar și decorat cu diverse ingrediente.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI