Cel mai crocant tort, fără coacere. Care este ingredientul vedetă pe care îl vei iubi

Cel mai crocant tort, fără coacere. Care este ingredientul vedetă pe care îl vei iubi
Cum prepari cel mai delicios tort crocant sursă foto stiridiaspora.ro

Prăjiturile delicioase sunt cele făcute cu puține ingrediente! O să îți amintești de gustul copilăriei dacă o să te servești cu o porție dintr-un tort crocant, fără coacere. Există câteva secrete atunci când vine vorba de preparare. Cei apropiați o să se lingă pe degete!

Cum faci cel mai bun tort crocant. Trucuri secrete

Îți dorești să nu petreci mult timp în bucătărie atunci când prepari ceva cu adevărat delicios? S-a aflat secretul! Poți să prepari un tort crocant, fără făină sau ou. O să ai nevoie de un ingredient uluitor care o să îi ofere un gust fantastic. Cei mici o să îți mai ceară o porție!

Toată lumea își dorește să pregătească numeroase prăjituri în această perioadă. Românii sunt ademeniți de spiritul sărbătorilor, așa că mulți adoră să le servează celor dragi diferite deserturi. În cazul în care ai rămas în pană de idei, află că există un tort crocant delicios și extrem de ușor de făcut!

O să ai nevoie de 250 de grame de cereale de ciocolată în formă de biluțe, 2 biscuiți de ciocolată pentru decor, 100 de grame de alune prăjite, 100-200 de grame de unt la temperatura camerei și 250 de grame de lapte condensat. Cerealele o să facă desertul crocant și o să îi ofere un plus de savoare!

Rețeta simplă pentru tort crocant. Este gata imediat

Începe prin a bate untul și laptele condensat într-un bol mare cu ajutorul unui mixer. Laptele trebuie să fie adăugat treptat în recipient. Amestecă bine ingredientele și incorporează alunele cu ajutorul unei spatule.

Ulterior, adaugă și cererealele de ciocolată în formă de biluțe în recipientul în care sunt ingredientele și amestecă bine. Apoi, pregătește o tavă rotundă de tort. Pune hârtia de copt și lasă recipientul pe un platou, potrivit stiridiaspora.ro.

Toarnă compoziția și încearcă să o uniformizezi folosind spatula. Acoperă desertul cu folie alimentară și lasă totul la frigider. Tortul tău crocant trebuie să fie lăsat la rece pentru aproximativ 3-4 ore înainte de a te bucura de roadele muncii tale! O să observi că desertul o să fie absolut delicios!

Tot ce trebuie să știi despre tortul crocant. Cum îl poți decora

Înainte de a scoate tortul din frigider, fărâmițează biscuiții folosind blenderul. Ei nu trebuie să rămână mari, dar nu încerca să obții doar un praf. Gândește-te că decorul trebuie să fie la fel de crocant ca și interiorul! Scoate prăjitura de la rece, îndepărtează folia alimentară și pune biscuiții deasupra.

A venit momentul să te bucuri de desertul făcut de tine fără prea mult efort! Cei dragi o să se lingă pe degete după ce o să guste din acest tort crocant. Nu mulți se gândesc să adauge cereale, însă ele sunt perfecte pentru numeroase prăjituri!

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI