12 mart. 2023 | 21:14

Topul cu cei mai frumoși oameni de pe planetă. Ce loc ocupă românii

Diverse
Topul cu cei mai frumoși oameni de pe planetă. Ce loc ocupă românii
Avem certitudinea și că românii fac parte din top 50 ai celor mai frumoși oameni din lume

Faptul că românii sunt o națiune de omeni deștepți este deja o certitudine, și nu o spunem noi, ci istoria și marile invenții folosite și astăzi de tot mapamondul. Dar acum avem certitudinea și că românii fac parte din topul cu cei mai frumoși oameni de pe planetă, conform unui studiu realizat de o companie din Marea Britanie, este vorba de topul cu cei mai frumoși oameni și ce loc ocupă românii în acest top inedit.

Topul celor mai atrăgătoare naționalități din lume

Cine nu iubește o poveste de dragoste de vacanță? Sarea în păr, soarele pe piele, ai costumul de baie preferat pe tine și dragostea, sau pofta, înflorește între tine și cineva pe care l-ai cunoscut în vacanța ta. Ar putea fi accentul lor, abilitățile lor culinare, felul lor de mâncare național sau poate că stilul lor distinctiv te încântă, dar cu siguranță ceva te atrage la acea persoană anume.

Vezi și: TOP 20 oameni cu cei mai ciudați ochi din lume… dar și cei mai frumoși! GALERIE FOTO

Acest lucru a stârnit o idee în cadrul unei companii britanice, producătoare de costume de baie, și din curiozitate, s-au decis să afle ce crede lumea despre alte naționalități în ceea ce privește sex-appeal-ul. Așadar, compania a analizat datele pentru a descoperi unde se află cei mai atrăgători cetățeni, oferind și o listă cu aceste națiuni.

Compania a analizat datele de pe Reddit, prin numărul de postări și de aprecieri care vorbeau despre națiuni atractive, pentru a descoperi care sunt naționalitățile de care lumea este cel mai atrasă.

Pentru a da viață constatărilor, au folosit tehnologia AI pentru a descoperi cum ar putea arăta aceste națiuni atractive, cerând aplicației să arate cum arată „atractiv” în fiecare dintre aceste țări, iar rezultatele le puteți găsi în cadrul cercetării de date de mai jos, în topul cu cei mai frumoși oameni de pe planetă.

Topul cu cei mai frumoși oameni de pe planetă

În topul cu cei mai frumoși oameni realizat de companie, în total, Europa are un număr de 25 de țări în top 50, inclusiv Irlanda, Grecia și Portugalia, iar patru țări nord-americane se află în top, SUA, Canada și Mexic. Patru țări sud-americane figurează și ele, iar datele arată că Brazilia este cea mai atractivă țară din America de Sud, urmată de Columbia și Venezuela.

Vezi și: Cine este și cum arată femeia desemnată cea mai frumoasă femeie, în 2022. Ce vedete ocupă primele poziții din clasament

În topul cu cei mai frumoși oameni din lume, Asia are opt țări în top 50, printre care China, Pakistan și Filipine, în timp ce Etiopia este desemnată cea mai atractivă națiune africană, urmată de Somalia și Egipt. În Orientul Mijlociu, datele arată că israelienii sunt considerați cei mai atractivi, urmați de libanezi și armeni.

Ce loc ocupă românii în topul cu cei mai frumoși oameni de pe planetă

În topul cu cei mai frumoși oameni despre care vorbim, poate spre surprinderea multora, România ocupă locul 25, concluzia fiind că aici există unii din cei mai frumoși oameni din lume din acest top inedit.

Putem, așadar, să ne mândrim că avem oameni frumoși, inteligenți, poate cu mult mai inteligenți decât alte națiuni, având în vedere numărul de români care au reușit să demonstreze că inteligența mioritică își merită locul în topurile realizate la nivel mondial.

Parteneri
Cine este femeia care stă non stop lângă patul lui Florin Piersic. Soția marelui actor nu știe mai nimic despre relația lor
Redactia.ro
Amestecul minune, folosit de mii de ani, cu care trebuie să-ți uzi roșiile de 3 ori în timpul verii. Recolta va fi dublă, iar legumele mari și sănătoase
Click.ro
O femeie din Iași a păcălit moartea, după ce a vrut să traverseze în grabă prin fața unui TIR
Digi24
O femeie și-a reclamat soțul pentru ce a forțat-o să facă în dormitor. Dar un judecător i-a spus că în căsătorie e permis orice
Digi24
Cum arată adidașii Balenciaga cu care Delia face furori pe internet. Costă o avere! / FOTO
Unica.ro
Vești proaste despre Florin Piersic. I-ar putea tăia piciorul - surse
EVZ.ro
Părinții victimelor lui Vlad Pascu, revoltați după întrebările pe care le-au primit la proces din partea Ancuței Popoviciu. Ce s-a întâmplat în sala de judecată: ”Nu mai am cuvinte”
Spynews
Rusia retrage trupele. S-a ajuns la un acord. Kremlinul a confirmat
Capital.ro
Un nou val de aer rece cuprinde România. Meteorolog: "Scad temperaturile!"
Antena 3
A recunoscut că este din nou singură! Motivul pentru care vedeta noastră și iubitul ei și-au spus „Adio”. E prima dată când vorbește despre asta
Avantaje
REGULA pentru toți românii care cumpără medicamente. Este OBLIGATORIU
Mediaflux
BOMBĂ! A apărut femeia cu care Traian Băsescu a avut o relație de DRAGOSTE
Stiri din Lume
Rugăciune făcătoare de minuni către Maica Domnului, care se rostește de Izvorul Tămăduirii. Aduce vindecare persoanelor bolnave
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Mesaje de Izvorul Tămăduirii 2024. Ce să le transmiți celor dragi în această zi sfântă, Vinerea Luminată
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro