Top 5 pensiuni din Maramureș: condiții excelente de cazare, mâncare din producție proprie și gazde execelente

Zona Maramureșului este una dintre cele mai căutate de turiștii din România, dar și de cei străini. Este destinația ideală, atunci când vrei să fugi de agitația orașului și căldura insuportabilă. Zona este superbă, cu multă verdeață și atracții turistice care mai de care. Mai mult, pensiunile din zonă oferă condiții excelente de cazare și sunt alese pentru producția proprie a gazdelor dornici să ofere momente de relaxare și liniște. Pentru cei care sunt în pană de idei, iată un top al celor mai căutate pensiuni din zona Maramureșului.

Pensiunile din zona Maramureșului sunt căutate pe tot parcursul anului

Pensiunea Casa Rusu

Pensiunea Casa Rusu este situate la 20 de km de aeroportul Baia Mare.  Oferă acces gratuit la internet WiFi şi este situată într-o clădire istorică. Aceasta se află chiar în  centrul istoric al oraşului Baia Mare.  La 1 km  aveț  Muzeul Satului şi la 2 km, gara din Baia Mare. Este locul perfect pentru familia ta, departe de agitația orașului și grijile cotidiene.

Pensiunea Măgura

Pemsiunea Măgură este situată în Baia Mare. Aceasta  la 3 km de centrul vechi. Pensiunea Măgura oferă o terasă, un restaurant dotat cu aer condiţionat şi o grădină unde vă puteți relaxa cât e ziua de lungă. Mai mult, puteți profita de locurile aflate în zonă. Terase și locuri de joacă pentru copii.

Pensiunea Casa Iurca

Pensiunea Casa Iurca se află în Sighetul Marmaţiei. Aceasta pune la dispoziție un restaurant şi un bar mare, care servesc preparate din bucătăria tradiţională românească. Datorită meniul traditional românesc, această pensiune este preferata turiștilor.

Grădina lu’ Ion

Pensiunea Grădina lu’ Ion este  situată în Vișeu de Sus, are grădină și WiFi gratuit în întreaga proprietate, precum și biciclete gratuite. Această proprietate oferă room-service și multe alte facilități. Pensiunea este perfecta pentru o familie numeroasă care vor să petreacă mai multe zile departe de agitația orașului.

Pensiunea Plai cu Peri

„Plai cu Peri” se află în Săpânța, una dintre cele mai căutate zone din regiunea Maramureș. Se află chiar  la 700 de metri de Cimitirul Vesel. Proprietatea oferă unități de cazare în stil tradițional. Locul este cu atât mai special, cu cât aici puteți să vă bucurați de viața maramureșeană purtând costume populare din zonă. Cei care aleg pensiunea Plai cu Peri au parcare gratuită. Cel mai apropiat Aeroport este cel din Satu Mare. Acesta se află la 68 km de pensiune.

Despre Maramureș

Maramureșul este una dintre cele mai întinse depresiuni ale lanțului Carpatic. Acoperă  o suprafață de circa 10000 km², în nord Carpații Orientali. Se află între  munții Oaș, Gutâi, Țibleș, Rodnei, Maramureșului și Carpații Păduroși.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI