02 dec. 2021 | 14:26

Top 5 lucruri neștiute despre Pavel Bartoș. Ce făcea înainte să devină celebru

Monden
Top 5 lucruri neștiute despre Pavel Bartoș. Ce făcea înainte să devină celebru

Pavel Bartoș este cu siguranță unul dintre cei mai apreciați și îndrăgiți actori din România, carisma de care dă dovadă fiind un motiv suficient pentru a avea priză la public. Mai cu seamă de câțiva ani, Bartoș este și prezentator TV, numărându-se printre vedetele postului din Pache Protopopescu. Cu toate că îl știu de „Românii au talent“, „Vocea României“ sau „Masked Singer“, emisiuni pe care le moderează, nu mulți sunt cei ce cunosc detalii din trecutul bărbatului. Cu ce se ocupa Pavel Bartoș înainte de a deveni celebru, afli în continuare.

Top 5 lucruri neștiute despre Pavel Bartoș

Pavel Bartoș este apreciat atât în postura de actor, cât și în cea de prezentator, fiind un nume sonor printre vedetele din România. Bărbatul a cunoscut celebritatea după ce a jucat în mai multe telenovele, însă și efortul depus la teatru a avut propriul aport. Vedeta de la Pro TV susține că a muncit din greu pentru fiecare succes în parte, însă a fost recompensat pe măsură.

Iată câteva lucruri mai puțin știute despre Pavel Bartoș, moderatorul unora dintre cele mai îndrăgite emisiuni difuzate pe micul ecran:

1. Pavel Bartoș s-a născut la Miercurea Ciuc

Născut pe 20 ianuarie 1975 la Miercurea Ciuc, Pavel Bartoș a urmat cursurile Colegiul Național din orașul natal. Bărbatul a declarat în nenumărate rânduri ca a avut mereu cele necesare, mulțumindu-le părinților săi pentru asta. Tot ei i-ar fi insuflat și cele mai frumoase valori, în ciuda faptului că i-a pierdut de la o vârstă fragedă.

Tatăl actorului s-a stins din viață când acesta avea doar 16 ani, fapt care a determinat-o pe mamă să își lase serviciul pentru a se putea dedica în totalitate creșterii copiilor. La acea vreme, Bartoș a rămas un fel de stâlp al familiei, mergând după școală la o zidărie, unde lucra pentru a câștiga câțiva bani.

2. Actorul mai are încă trei frați 

Pavel Bartoș și cei trei frați ai săi au locuit o bună vreme într-un apartament cu două camere și, deși au resimțit anumite lipsuri, cei patru au avut o copilărie frumoasă. În prezent, actorul regretă nespus că nu-i mai are aproape pe cei dragi, cărora le rămâne pe veci dator.

Ei mi-au inoculat dorința de a avea o familie. Datorită lor iubesc să am familie. Am avut foarte multe lipsuri, dar nu le-am simțit, pentru că au avut grijă să am o copilărie extraordinară“, a povestit Pavel Bartoș.

Citește și: Probleme majore la filmările Masked Singer. Pavel Bartoș rupe tăcerea

Ce făcea înainte să devină celebru

3. Mama sa nu a știu la ce facultate dă, de fapt, fiul ei

Într-un interviu acordat pentru viva.ro, Pavel Bartoș a povestit și despre admiterea la facultate. Prezentatorul TV a recunoscut că a mințit-o pe mama sa cu privire la domeniul în care urma să se înscrie. Concret, mama lui Pavel Bartoș știa că fiul ei dă la Drept. Acesta i-a spus că a ales Actoria abia după ce s-a întors de la examen.

Nu au dorit, ei voiau doar să intru la o facultate. I-am mințit că dau la Drept pentru că, atunci când spuneam cuiva că vreau să dau la actorie, lumea zâmbea sau mă lua în râs. Nu credeau că poți intra.

La acel moment, erau 50 de candidați pe un loc, așa că nimeni nu credea că pot intra la Teatru. I-am mințit pe toți că dau la Drept, inclusiv pe părinți, pentru că ei nu știau să țină un secret“, a mărturisit el.

4. Bartoș are numai cuvinte de laudă despre studenție

Perioada studenției a fost una cât se poate de frumoasă pentru Pavel Bartoș, care susține că i-a adus o mulțime de amintiri și prietenii pe viață. Despre anii aceia din viața lui, prezentatorul spune că a și muncit, dar s-a și distrat: „a fost perioada în care am lucrat și în Teatrul de Păpuși (1993-1994), am fost și ospătar, am lucrat și într-un non-stop, am vândut mărțișoare. Dar am savurat din plin viața de student“.

5. Parcursul său în actorie nu a fost unul ușor

Pavel Bartoș susține că parcursul său în actorie a întâmpinat și dificultăți, însă acum culege din plin roadele muncii sale. În prezent, bărbatul este unul dintre cei mai iubiți actori din România, umorul și spontaneitatea sa cucerindu-i pe cei de acasă.

PlaySport
AȘA ARATĂ iubita unui milionar român! La doar 27 de ani e plin de bani și s-a lăsat de sport
Ego.ro
Imaginile indecente cu Elena Udrea au ajuns pe internet! Doar iubitul o vede așa FOTO
Ego.ro
TE SPERII! Cum arată cele mai apetisante femei din România fără machiaj. ȘOC TOTAL FOTO
Digi24
Mișcarea strategică a lui Putin în Marea Neagră. Fotografii din satelit arată unde și-au mutat rușii navele și submarinele
Cancan.ro
Cum se comportă, de fapt, Kate Middleton în spatele camerelor de luat vederi. Un fost angajat a spus adevărul gol-goluț!
Stirile PROTV
Șoferii pot reduce cu 25% consumul de carburant dacă renunță la un singur element din mașină. Sfatul util al experților
Romania TV
Cântăreață scuipată, înjurată și dată afară de la filmările pentru Paște: „Am trăit o experiență traumatizantă”
Capital.ro
Devine obligatoriu prin lege în România. Îți confiscă toți banii. Se aplică din 1 octombrie
EVZ.ro
Cine a fost amanta lui Florin Piersic. S-a iubit cu actorul timp de nouă ani
Adevarul
Comorile satului ajuns pe fundul Lacului Cinciș. Românii erau uimiți de mulțimea vestigiilor antice VIDEO
BZI.ro
Spynews.ro
Oana Lis a început să-și vândă lucrurile din casă! Soția lui Viorel Lis, apel disperat: ”Am probleme mari de rezolvat” / FOTO
Sport.ro
FOTO Tânăra desemnată "cel mai frumos copil din lume", apariție wow în costum de baie. La 23 de ani și-a eclipsat deja tatăl, un celebru fotbalist
Impact.ro
După această imagine, a urmat un DEZASTRU! Finalul depășește orice imaginație FOTO
Parteneri
De ce nu a venit Florin Salam la priveghiul lui Costel Corduneanu. Manelistul a spus lucrurilor pe nume
Redactia.ro
FOTO Ce face un milionar român la Dubai, ”când nu are chef să ia mașina”
Digisport.ro
Ce diferență mare de vârstă este, de fapt, între Sorana Cîrstea și fiul lui Ion Țiriac. Bruneta e mult mai tânără decât iubitul ei
Click.ro
Ce nu s-a văzut la TV! Zanni cu Ana Porgras și Alex Delea cu Alexandra Duli, momente tandre la duș, la Survivor Al Stars: "Nu vreau să se termine acest moment. Vreau să..."
Viva.ro
Fermierii aruncă tone de legume în timp ce samsarii din piețe vând marfa cu 200% mai scumpă. „De trei zile arunc”
Digi24
Ce înseamnă ca Ucraina să piardă războiul cu Rusia. Trei scenarii
Digi24
Acasă la Andreea Esca. Fiul ei, Aris, le-a arătat tuturor ce obicte ciudate are mama lui acasă / FOTO
Unica.ro
Soluția eficientă pentru a elimina buruienile. Rezultate în doar 24 de ore, fără chimicale
EVZ.ro
Drama uriașă a lui Naomy, prima femeie transgender din România, care a murit la doar 47 de ani! A fost abandonată într-un șanț, la trei zile după naștere
Spynews
MAGHIARII, umiliți în România. Porneşte revoluţia: Reacţionăm!
Capital.ro
Horoscop 22-28 aprilie 2024, cu Mihai Voropchievici. Scorpionii se scufundă în fericire și reușită. Fecioarele merg pe un drum nou
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
Cum scoți BANII de la PENSII! Un avocat a explicat EXACT PROCEDURA
Mediaflux
Oana Lis a început să-și vândă lucrurile din casă! Soția lui Viorel Lis, apel disperat: ”Am probleme mari de rezolvat” / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Unde ar fi fost găsit soțul Mariei Roman, conform surselor Antena Stars. Bărbatul a fost dat dispărut pe 16 aprilie
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro