Toni Iuruc, probleme grave cu fosta soție. Simona Halep se va enerva după ce aude asta

Toni Iuruc, probleme grave cu fosta soție. Simona Halep se va enerva după ce aude asta
Toni Iuruc prins din urmă de trecut

Simona Halep și Toni Iuruc sunt de ceva vreme împreună. Numai că, pe omul de afaceri Toni Iuruc se pre că l-a ajuns trecutul din urmă. Acum este nevoit să rezolve câteva probleme din trecutul său, trecut legat de un al doilea mariaj eșuat. Nu știm dacă Simona știa de aceste lucruri, dar cert se va enerva la aflarea veștilor.

Toni Iuruc prins din urmă de trecut

Omul de afaceri machedonean Toni Iuruc a devenit cunosut publicului larg, după oficializarea relației sale cu Simona Halep. De la acel moment cei doi, Simona Halep și Toni Iuruc trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, sau cel puțin așa spun apropiații. Anul trecut se punea problema nunții celor doi, dar din rațiuni evidente, Pandemia, au anulat planul de căsătorie.

Înaintea de a o cunoaște pe Simona Halep, spune Playsport.ro, Toni Iuruc a mai trecut prin experiența căsniciei, de fapt prin două căsnicii eșuate. Prima se pare că din cauza părinților fetei, iar a doua, din cauza fostei soții, Liana, o frumoasă domnișoară, dar nu la fel de înstărită ca afaceristul Toni Iuruc, spun gurile rele. Playsport.ro mai spune că la al doilea mariaj, familia afaceristului a fost cea care s-a opus inițial căsătoriei. Dar Toni Iuruc nu a ținut cont de asta și se căsătorește cu Liana.

Divorț după 10 luni și renunțarea la paternitate

Motivul real al divorțului, spun apropiații, Toni Iuruc a iubit-o, mai spun cei de la Playsport.ro, ar fi fost chiar Liana. Aceasta din urmă l-ar fi înșelat cu un alt bărbat, chiar în timpul celor 10 luni de căsnicie.

”El a făcut calcule și și-a dat seama că bebelușul nu poate fi al lui. Și a avut dreptate pentru că a cerut test de paternitate. Testul a demonstrat că acel copil era al amantului. Chiar dacă ar fi fost al lui, Toni ar fi avut grijă de fiul său.

Însă nu ar fi continuat mariajul, pentru că nu putea trece peste cele întâmplate. A iubit-o foarte mult pe Liana, a suferit enorm, mai ales că întreaga comunitate știa că nevasta îi punea coarne”, le-au mărturisit surse din anturajul acestuia celor de la Playsport.ro, care au ales să își păstreze anonimatul din motive lesne de înțeles.

Deși femeia i-a cerut o a doua șansă, Toni Iurucu a divorțat de aceasta, dar conform legii, copilul conceput în timpul căsniciei, preia numele de familie al tatălui, chiar dacă acesta nu era Toni Iuruc, afaceristul făcând și testul de parternitate.

Astfel că, imediat după divorț, omul de afaceri s-ar fi dus la primărie, spun sursele, anunțând că renunță la orice drept de paternitate asupra micuțului și că nu este tatăl biologic, conform testului făcut. Acum rămâne de văzut dacă lucrurile se vor rezolva și cum va racționa actuala sa parteneră de viață, Simona Halep.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI