Tom Hanks, ieșire nervoasă la adresa unui fan. A început să îl înjure imediat VIDEO

Tom Hanks, ieșire nervoasă la adresa unui fan. A început să îl înjure imediat VIDEO
Tom Hanks și Rita Wilson

Tom Hanks a avut o ieșire nervoasă la adresa unui fan după ce acesta i-a împins fără să vrea soția. Starul de la Hollywood a început să îl înjure amenințător. Mai mlte de detalii despre criza de nervi a marelui actor, în rândurile de mai jos.

Tom Hanks, scandal total în stradă. De ce l-a înjurat pe un fan care dorea un selfie

Actorul Tom Hanks, în vârstă de 65 de ani, s-a enervat miercuri seară, după ce soţia sa a fost îmbrâncită involuntar de unul dintre fanii care i-au întâmpinat pe cei doi la ieşirea dintr-un restaurant din New York, informează Daily Mail.

Astfel, în timp ce ieșeau din restaurantul care luaseră masa și se îndreptau spre o mașină care îi aștepta, Tom Hanks și Rita Wilson au fost asaltaţi de mai mulți fani, care încercau să facă fotografii cu ei. Unul dintre fani s-a apropiat însă prea mult și a împins-o puțin pe soţia starului de la Hollywood, dezechilibrând-o.

Tom Hanks este un om calm

Chiar dacă Tom Hanks este cunoscut ca un om calm, actorul şi-a pierdut cumpătul şi a început să țipe la fanii insistenţi „să se dea la o parte”. Pe filmare, se vede cum actorul își ridică mâinile la cer și strigă: „Aceasta este soția mea, dați-vă înapoi”. Poate fi auzit inclusiv înjurând, un lucru foarte rar pentru starul de la Hollywood.

Ieşirea nervoasă a lui Tom Hanks vine pe fondul îngrijorărilor cu privire la sănătatea actorului de la Hollywood. Acesta, în ultimul timp a slăbit foarte mult și a fost filmat chiar când îi tremurau necontrolat mâinile, totul în timpul unui discurs.

Tom Hans și soția lui au suferit de coronavirus

Pe de altă parte, celebrul actor și soția lui au suferit de coronavirus. Cei doi au fost testaţi pozitiv la COVID-19 în luna martie a lui 2020, pe când se aflau în Australia şi au stat internaţi în spital două săptămâni. Tom Hanks se afla în Australia, unde trebuia să filmeze într-un lung metraj despre viața lui Elvis Presley.

După ce se vindecat, celebrul actor a povestit că a avut dureri mari şi era foarte obosit. Tom Hanks spune că a încercat să facă regulat sport pentru a se putea menţine în formă. „După 12 minute, eram epuizat. Mă întindeam în patul de spital şi dormeam”, a povestit actorul.

„A venit un medic din spital să mă vadă şi i-am spus: Mi s-a întâmplat ceva ciudat. Am încercat să fac exerciţii de stretching şi la sol şi nu am putut să fac nici măcar jumătate. S-a uitat la mine prin ochelarii ei, ca şi cum i-ar fi vorbit celei mai stupide persoane de pe Pământ, şi mi-a spus: Suferiţi de COVID-19”, mai povestea Tom Hanks.

Urmăriți Playtech.ro și pe