Toate gafele făcute de Viorica Dăncilă. Colecția, într-un video pe internet, totul gratis, pe banii românilor

Toate gafele făcute de Viorica Dăncilă sunt o adevărată sursă de inspirații pentru bancuri. Ea va rămâne în istoria României drept politicianul care debitat cele mai multe „perle” și a spus cele mai multe fraze fără rost și fără sens.

Viorica Dăncilă a fost, este și va fi mereu criticată pentru modul defectuos nu neapărat de guvernare, în calitate de premier, cât al modului în care se exprimă și al faptului că aproape la fiecare întrunire oficială cu politicieni străini, face gesturi care o pun și pe ea într-o situație penibilă, dar și pe români.

Viorica Dăncilă, un „izvor” de gafe care mai de care mai nostime

Cei mai duri critici ai premierului provin, evident, din partea așa-zisei opoziții, mai ales din partea PNL. La un moment dat, Ovidiu Raețchi a numit-o pe Viorica „Bulă al anilor 20-20″, făcând aluzie la o gafă din cadrul unei ședințe de Guvern, în care, în loc să pronunțe anul 2020 (două mii douăzeci), l-a pronunțat ca în engleză (twenty-twenty).

Și nu, nu e vorba că doamna prim-ministru este o vorbitoare fantastică de limbă engleză…sau de oricare altă limbă. De fapt, atunci când au venit în țara noastră diverși oficiali străini sau atunci când a trebuit să meargă ea în alte state în calitate de reprezentant al României, s-a văzut foarte clar cât de bine știe limba engleză. Și ține cont de faptul că Dăncilă este fost europarlamentar, deci cunoașterea acestei limbi de circulație internațională este imperios necesară și una dintre condițiile pentru a accede pe o poziție politică în cadrul Uniunii Europene.

dancila mike pence
Dăncilă dă mâna cu Mike Pence, vicepreședintele S.U.A.

Cel mai recent colaj cu gafele premierului îți vor face ziua de vineri mai frumoasă…sau nu….depinde de modul în care privești „bâlbuțele” Vioricăi. Deține, totuși, a doua cea mai importantă funcție în stat și are al doilea cel mai mare venit dintre politicieni. Slaba ei pregătire pentru această funcție a deranjat o mulțime de români, mai ales că, prin Constituție, nu ai cum să-ți alegi premierul, deci vine „la pachet” cu partidul/coaliția de partide pe care îl/o alegi la alegerile parlamentare.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI