Toader începe să dea din casă: dezvăluirile din culisele ședințelor de Guvern

Foto: Facebook Tudorel Toader

Tudorel Toader, ministrul demisionar al Justiței, a început să facă dezvăluiri din interiorul Guvernului. El povestește cum se desfășurau, în realitate, ședințele de Guvern.

Tudorel Toader, ministrul demisionar al Justiției, a promit, imediat după ce i-a fost retras sprijinul politic, că va vorbi „mai mult și mai multe”. Acum, a început să vină cu dezvăluiri din culisele ședințelor de Guvern.

Ministrul demisionar a vorbit despre așa-zisele întârzieri cu actele normative pe care PSD i le-a imputat și dezvăluit că lucrurile au stat, în realitate, altfel.

Ce spune Tudorel Toader despre „jocurile” din interiorul Guvernului

Toader a revenit cu dezvăluirile promise, duminică seară, pe Facebook. Într-o postate intitulată „o simplă întrebare”, ministrul demisionar susține că proiectele erau introduse pe ultima sută de metri în ședința de Guvern.

Ulterior, se arăta cu degetul spre Ministerul Justiției, care nu și-ar fi făcut treaba.

„Recunoaşte cineva faptul că proiectele de acte normative erau aduse, uneori, spre avizare cu câteva ore înaintea şedinţei de Guvern, ca apoi să evoce o anumită întârziere de la MJ? Adevărat este şi faptul că uneori se „întampla” exact invers”.
Tudorel Toader, ministrul demisionar al Justiției

Replica sa vine după ce liderul PSD, Liviu Dragnea, a făcut referire la anumite blocaje apărute în circuitul de avizare privind actele normative.

Ministrul demisionar consideră că totul este o dezinformare.

”Nu voi mai rămâne în stare de pasivitate faţă de multele dezinformări”.

Tudorel Toader, ministrul demisionar al Justiției

Tudorel Toader a promis că va reveni și cu o analiză statistică ce are rolul să-i susțină spusele.

Tudorel Toader a anunțat, joi, că își dă demisia din funcția de ministru al Justiției. Anterior, avusese o întâlnire cu premierul Viorica Dăncilă, care i-a sugerat să-și dea demisia.

La începutul zilei, ministrul demisionar a avut o întâlnire cu premierul Viorica Dăncilă, care i-a sugerat să ia în calcul varianta demisiei.

Înainte de a-și anunța demisia, Toader a declarat:
„Eu nu-mi propun să fac polemici. Am fost doi ani și două luni ministru al Justiției, peste jumătatea duratei mandatului. Mi-am îndeplinit obligațiile, niciodată nu poți să mulțumești pe toată lumea. Plec mulțumit de experiența pe care am dobândit-o.”
În locul lui Toader la Ministerul Justiției a fost propus Eugen Nicolicea. Președintele Klaus Iohannis dădea, însă, de înțeles că ar putea refuza să-l numească pe acesta. Șeful statului considera că ceea ce face PSD ar fi o continuare a asaltului la adresa Justiției.
  • Citește AICI cine este Eugen Nicolicea, propunerea PSD la Ministerul Justiței

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI