18 dec. 2022 | 09:28

Ţinuta purtată de Carmen Iohannis la un eveniment din Bucureşti a atras toate privirile. Cum a apărut soţia preşedintelui la Operă Naţională

Politică
Ţinuta purtată de Carmen Iohannis la un eveniment din Bucureşti a atras toate privirile. Cum a apărut soţia preşedintelui la Operă Naţională
Ţinuta purtată de Carmen Iohannis la un eveniment din Bucureşti a atras toate privirile. Cum a apărut soţia preşedintelui la Operă Naţională

Carmen Iohannis, soția lui Klaus Iohannis, a gafat-o iar din punct de vedere vestimentar! Sâmbătă seară, 17 decembrie, Prima Doamnă a României și Președintele României au fost invitați de onoare la spectactacolul excelent al Operei Nationale Bucuresti, La Traviata.

Carmen Iohannis a gafat iar din punct de vedere vestimentar

Sâmbătă seară, 17 decembrie, Klaus Iohannis și soția lui, Carmen Iohannis, și-au făcut apariția la Opera Națională din București, unde au asistat la spectacolul La Traviata. Ca deobicei, cuplul prezidențial a fost în centrul atenției.

Pentru acest eveniment, soția șefului statului a ales să poarte un deux piecès din catifea de mătase albastru regal, semnat de un designer român. Și de această dată, Prima Doamnă a României nu a respectat protocolul vestimentar care se impune soțiilor șefilor statului, și anume să poarte o rochie sub genunchi.

De-a lungul timpului, profesoara de limb engleză a fost des criticată pentru aparițiile sale publice. Ea a purtat mai multe rochii care au fost intens criticate de internauți sau de specialiștii în domeniu.

La dineul NATO, Prima Doamnă a României a făcut o gafă uriașă. Atunci, Carmen Iohannis a purtat o rochie roz fucsia cu mâneci scurte din dantelă. În picioare a avut o pereche de sandale, ceea ce încalcă protocolul diplomatic. Protocolul spune că oricât de ridicate sunt temperaturile, nu se poartă încălțăminte care lasă piciorul la vedere.

Și la întâlnirea cu Jill Biden, soția președintelui american, Carmen Iohannis a intrat în vizorul tuturor pentru rochia roșie cu pete albastre în cloș. Din păcate, combinația aleasă de aceasta nu a fost una deloc fericită și nici potrivită pentru un astfel de eveniment.

Citește și: Carmen Iohannis, o nouă gafă vestimentară. Ce nu ar fi trebuit să facă soţia preşedintelui

Citește și: Ce face Eli Lăslean cu rochiile pe care le poartă Carmen Iohannis la evenimente. Are o adevărată colecţie

Cine îi crează rochiile Primei Doamne

Se știe că soția lui Klaus Iohannis apelează de ani buni la creațiile făcute de Elie Lăslean sau Andreea Tincu, ambele designeri români.

Din 2015, Eli Lăslean este și consultantul său personal al lui Carmen Iohannis, iar aceasta s-a declarat mulțumită de rezultatele pe care are. Creatoarea de modă mărturisea că nu are nimic prestabilit anterior, ci se ghidează după dorințele sale.

„La noi nu avem instituția Primei Doamne, nu avem un protocol. Discutăm mereu când trebuie să meargă undeva. Îmi spune cam care sunt așteptările. La fel atunci când a venit Papa, președintele Macron ori când a mers în SUA. Are peste 40 de ținute purtate în întâlnirile publice pe care noi le-am făcut”, a spus creatoarea de modă în trecut.

Parteneri
Tragedie pentru Tzancă Uraganu. Nepotul manelistului a murit la o vârstă fragedă
Redactia.ro
Companiile aeriene au introdus o nouă regulă! Însoțitorii de bord nu vor primi pasagerii în avion dacă nu o respectă
Click.ro
O olandeză cu depresie va fi eutanasiată, pentru că „nu mai poate face față”. Are doar 28 de ani
Digi24
Trupul unei tinere a fost turnat în beton în urmă cu peste 50 de ani. Abia acum polițiștii au aflat cine este și povestea ei ciudată
Digi24
Jojo, apariția serii la Premiile Gopo 2024! Rochia ei decupată a făcut senzație! FOTO
Unica.ro
Ce s-a arătat pe geam, în casa lui Lucas, nepotul lui Tzancă Uraganu, înainte ca acesta să moară. Alina Marymar, postare cutremurătoare: „Alt semn...” / FOTO
Spynews
Taxa obligatorie de la 30 SEPTEMBRIE. S-a dat ordinul direct de la Guvern
Capital.ro
Câte calorii are, de fapt, un mic. Medic: ”Așa vă dați seama că este un mic bun!”
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
Alertă în SPAȚIUL AERIAN ROMÂNESC! Avion IRANIAN, interceptat
Mediaflux
Dublă tragedie în Săptămâna Mare, în Călărași. O bunică a murit dupa ce a aflat că nepoata de patru ani s-a stins din viață
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Ce a putut găsească o mamă în camera fiicei care spunea că aude „monștri”. Trăiau în peretii casei!
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro