Ţinuta fără cusur a lui Kate Middleton la înmormântarea Reginei. Ce semnificaţie are superbul colier pe care l-a purtat

Ţinuta fără cusur a lui Kate Middleton la înmormântarea Reginei. Ce semnificaţie are superbul colier pe care l-a purtat
Ţinuta fără cusur a lui Kate Middleton la înmormântarea Reginei Elisabeta a II-a. Ce se ascunde în spatele acesteia.

Ţinuta fără cusur a lui Kate Middleton la înmormântarea Reginei Elisabeta a II-a. În drum spre Westminster Abbey, unde au avut loc funeraliile regretatei suverane, partenera Prințului William a fost profund admirată pentru omagiul adus acesteia. Prințesa de Wales a lăsat muți de uimire atât pe cetățenii de rând, cât și pe comentatorii regali, prin eleganța apariției sale. Află în rândurile de mai jos ce semnificație au elementele alese de Kate Middleton spre a fi purtate la înmormântare.

Ţinuta fără cusur a lui Kate Middleton la înmormântarea Reginei Elisabeta a II-a

Kate Middleton a fost pur și simplu fără cusur la înmormântarea Reginei Elisabeta a II-a. Tristul eveniment a avut loc luni, 19 septembrie. Partenera Prințului William a reușit să îmbine sobrietatea stabilită prin protocolul regal cu eleganța, în ceea ce s-a dovedit a fi o apariție perfectă din perspectiva a mulți comentatori regali.

Prințesa de Wales a onorat-o pe regretata suverană cu apariția sa. Kate Middleton a purtat la înmormântarea Reginei Elisabeta a II-a o rochie neagră, asortată cu o pălărie de aceeași culoare și bijuterii. Acestea din urmă au mișcat sufletele tuturor admiratorilor Reginei Elisabeta a II-a. Iar asta pentru că ele ascund o semnificație aparte.

Kate Middleton și-a asortat ținuta cu un colier de perle al reginei, precum și cu o pereche de cercei din colecția sa. Partenera Prințului William a purtat aceeași piesă și la înmormântarea Ducelui de Edinburgh. Analiștii regali au remarcat că același colier a fost purtat și la cea de-a 70-a aniversare a nunții reginei și a Prințului Philip.

Colierul prezintă patru șiraguri de perle și diamante din colecția reginei. Bijuteria a fost purtată de către monarh în mod regulat în perioada anilor 1980 și 1990. A fost realizată la comandă, cu perle pe care suverana le-a primit cadou din partea Guvernului japonez.

Purtarea acestui accesoriu demonstrează profunda admirație pe care Kate Middleton a avut-o pentru suverană. Bijuteria poate fi vizualizată în materialele încărcate în galeria FOTO a acestui articol.

Adevărata relație dintre Prințesa de Wales și Regina Elisabeta

Prințesa de Wales nu a emis o declarație proprie privind stingerea din viață a monarhului. Fără doar și poate, tragicul anunț a afectat-o profund pe aceasta. Prințul William a abordat direct impactul pe care l-a avut acest eveniment asupra soției sale.

„Soția mea a avut parte timp de douăzeci de ani de îndrumarea și sprijinul ei. Cei trei copii ai mei au petrecut vacanțe cu ea și au creat amintiri care vor dura toată viața. Ea a fost alături de mine în cele mai fericite momente ale mele. Și a fost alături de mine în cele mai triste zile din viața mea. Știam că va veni această zi, dar va trece ceva timp până când realitatea vieții fără bunica va fi cu adevărat reală. Îi mulțumesc pentru bunătatea pe care a arătat-o familiei mele și mie”, a scris William, într-o declarație emisă pentru presa internațională.

Regina Elisabeta a II-a a fost, pentru Kate Middleton, un adevărat mentor. Cel puțin, asta susține o sursă din Casa Regală.

Citește și: Ce a făcut Meghan Markle la înmormântarea Reginei Elisabeta. Toţi o laudă acum pentru asta. Foto

„Majestatea Sa îi vede pe Cambridges (fostele titluri ale lui Kate și William, duce și ducesă de Cambridge – n.r.) ca fiind viitorul monarhiei. Are încredere implicită în judecata lui Kate și a lui William. Kate îi cere sfaturi despre discursurile pe care trebuie să le țină, pe cine se poate baza cel mai mult în cadrul palatului și despre ce trebuie și ce nu trebuie să facă în materie de protocol. Regina este mai mult decât fericită să îi împărtășească din înțelepciunea ei. Este mândră să fie sfătuitorul de bază al lui Kate în ceea ce privește viața regală”, a declarat o sursă, în urmă cu doi ani, într-o intervenție pentru US Weekly.

Urmăriți Playtech.ro și pe