Ți-ai programat concediul în luna august? Iată cum va fi vremea în acest interval. Temperaturile conform AccuWeather

Autor: Alexandra Chivu - 15:54, 12 iul. 2019
Ți-ai programat concediul în luna august? Iată cum va fi vremea în acest interval

August se anunță o lună numai bună de concediu, căci, comparativ cu finalul lui iulie, temperaturile revin la normal, astfel că numai lipsa banilor ne mai poate ține în casă.

Temperaturi luna august

Potrivit prognozei meteo emise de AccuWeather, în intervalul 15 iulie – 12 august vremea va fi capricioasă, dar apele se vor liniști odată cu intrarea în luna august. În a doua jumătate a lunii iulie, vremea va continua să fie mai rece decât normalul perioadei în care ne aflăm. Regimul pluviometric va fi excedentar în cea mai mare parte a teritoriului, iar spre finalul lunii, vremea se încălzește.

22.07.2019 – 29.07.2019

În intervalul precizat, temperatura aerului va avea valori apropiate de cele normale ale perioadei în care ne aflăm, la nivelul întrebului teritoriu. Pentru această perioadă, cantitățile estimate se vor situa în jurul celor normale pentru acest interval, în toată țara.

Ți-ai programat concediul în luna august? Iată cum va fi vremea în acest interval. Temperaturile conform AccuWeather
Luna august, temperaturi sub media normală pentru această perioadă

29.07.2019 – 05.08.2019

În intervalul precizat, temperatura medie a aerului va avea valori apropiate de cele normale pentru această perioadă. Cantitățile de precipitații vor fi apropiate de cele normale pentru săptămâna menționată, pe întreg teritoiul.

05.08.2019 – 12.08.2019

În intervalul menționat, mediile valorilor termice se vor situa în jurul celor specifice, pe întreg teritoiul României, pentru acest interval. De asemenea, regimul pluviometric va fi apropiat de cel normal pentru perioada menționată.

Spre finalul lunii iulie și începutul lui august, meteorologii anunță o răcire a vremii. De subliniat este că valorile termice vor mai scădea cu cel puțin trei grade Celsius, iar un nou val de ploi își face apariția.  Potrivit prognozei meteo emise de specialiștii de la Administrația Națională de Meteorologie, luna august vine cu temperaturi ce nu vor depăși 31 de grade Celsius, în timp ce minimele vor coborî până la 17 și 14 grade Celsius. Însă, indiferent de cum vor fi temperaturile, vara asta sau mai bine zis sezonul estival este cel mai așteptat.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI