Theodor Stolojan și Petre Roman, surprinși în plină stradă. Ce fac cei doi, după ce au ieșit din viața politică

Theodor Stolojan și Petre Roman, surprinși în plină stradă. Ce fac cei doi, după ce au ieșit din viața politică
Theodor Stolojan și Petre Roman, surprinși în plină stradă

Theodor Stolojan, prim-ministru al României din partea FSN între 1991 și 1992, și Petre Roman, prim-ministru al României între 1989 și 1991, au fost surprinși în plină stradă. Cu toții știm că au ieșit de ceva vreme din viața politică, dar ce fac acum?

Theodor Stolojan și Petre Roman au fost surprinși de fotoreporteri

Economistul Theodor Stolojan (76 de ani) a deținut funcția de prim-ministru al României din partea FNS între 16 octombrie 1991 și 18 noiembrie 1992. Oficialul s-a retras din cursa pentru Cotroceni după ce, în 2003, Traian Băsescu, partenerul de coaliție, începea să plângă, spunându-i ”Dragă Stolo”. Stolojan a cam dispărut de pe scena politică, fiind activ în Parlamentul European. Recent, politicianul a fost surprins de fotoreporterii Click! luând la pas Calea Victoriei alături de soția sa. În pas cu tendințe, Stolojan apare bronzat și relaxat, îmbrăcat la costul, precum odinioară.

Petre Roman păcălește trecerea anilor

Petre Roman (73 de ani) a deținut funcția de prim-ministru al României între 1989 și 1991. Deși încă trage după Revoluție, sportul îl menține tânăr. Înoată ca în adolescență, merge la schi și este atent la ce mănâncă. Diferența dintre cei doi politicieni este doar părul, căci, față de Stolojan care a albit complet și nu dorește să schimbe acest aspect, Petre Roman se vopsește, pentru a păcăli timpul.

Theodor Stolojan și Petre Roman, surprinși în plină stradă. Ce fac cei doi, după ce au ieșit din viața politică
Foto: click.ro

Petre Roman este căsătorit cu cântăreața Silvia Chifiriuc, în vârstă de 48 de ani și împreună au un băiat pe nume Petrus, de 9 ani. Cei doi se iubesc de 10 ani, iar în ziua evenimentului soția lui Petre Roman a scris un mesaj emoționant pe contul de socializare, în care îi mulțumește pentru cei mai frumoși ani din viața ei. „LA MULTI ANI FERICIȚI!!! Este ziua ta, dragostea mea! S-au implinit 10 ani de căsătorie și peste 10 ani de iubire! Îți mulțumesc…… pentru felul în care ai știut întotdeauna să mă faci să mă simt femeia ta iubită!”, a scris Silvia Chifiriuc.