Drama Larisei, micuța care i-a emoționat până la lacrimi pe jurații Românii au talent. Ce a pățit surioara ei în pântecele mamei

Autor: Alexandra Chivu - 22:06, 14 feb. 2020
Drama Larisei, micuța care i-a emoționat până la lacrimi pe jurații Românii au talent

Concursul ”Românii au talent” și-a obișnuit publicul cu momente emoționante și povești parcă scoase din cărți, trăite de copii abia ajunși pe această lume. Larisa este unul dintre ei. Micuța, în vârstă de doar 15 ani, trăiește o dramă care îi sfâșie sufletul zi de zi. Ce a pățit surioara ei în pântecele mamei?

Drama Larisei, micuța care i-a emoționat până la lacrimi pe jurații de la ”Românii au talent”

Vineri seară, pe scena show-ului de talente și-a făcut apariția Larisa Magda, o tânără de 15 ani, care s-a născut în Adelaide. În prezent, tatăl Larisei, originar din Bistrița, lucrează în construcții, este manager de proiecte. Soția lui, tot româncă, avea patru ani când a ajuns în Australia. Ea este din Pitești. Cei doi s-au întâlnit în Sydney, la o convenție creștină. Larisa are o soră mai mică, în vârstă de 13 ani, și trei frați, băieți de 6, 10 și 12 ani. Sora sa mai mică este bolnavă.

Drama Larisei, micuța care i-a emoționat până la lacrimi pe jurații Românii au talent. Ce a pățit surioara ei în pântecele mamei
Larisa Magda

În timp ce era încă în pântece, creierul fetiței nu a mai primit oxigen, iar medicii i-au făcut mamei cezariană de urgență. Imediat după naștere, doctorii le-au transmis părinților că fiica lor nu o să trăiască mai mult de doi ani. S-a ajuns la numărul 13. Deși situația pare pozitivă, fetița este țintuită la pat și aproape toată viața și-a trăit-o prin spitale. Nu poate merge, este nevoită să se folosească de un aparat pentru a primi oxigen, nu poate vorbi corect, doar deschide ochii și privește în jur sau plânge de durere.

„Este tot timpul în inima mea”

„Ea este tot timpul în inima mea, cred că este mândră de mine. Mi-aș dori ca sora mea să fie capabilă să facă ce poate toată lumea. Îmi este greu să fiu departe de ea. Știe că sunt aici. Ea nu poate merge sau vorbi, are traheostomie pentru a putea respira”, a povestit fata.

La vârsta de 6 ani, părinții au dus-o pe Larisa la balet, iar dragostea pentru dans a început să crească ușor. Timpul a trecut, ea s-a perfecționat, astfel că poate intra în discuție și palmaresul. Tânăra a câștigat multe concursuri naționale și internaționale și a ajuns inclusiv în America. A participat la ”Australia’s Got Talent”, unde a spus juraților că dansează pentru sora ei, pe care o consideră specială.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI