Thalia, trup de zeiţă. Actriţa s-a filmat în costum de baie pe iaht, fanii au complimentat-o imediat

Thalia, trup de zeiţă. Actriţa s-a filmat în costum de baie pe iaht, fanii au complimentat-o imediat
Thalia, trup de zeiţă. Cum s-a afișat superstarul mexican de telenovele pe un iaht. Imaginile au devenit virale.

Vă mai amintiți de superstarul mexican de telenovele Ariadna Thalia Sodi Miranda, cunoscută după numele de scenă Thalia? Vedeta a șocat internetul cu un videoclip pe care l-a filmat pe un iaht. În ciuda faptului că are 51 de ani, actrița se menține într-o formă nemaipomenită. Se pare că a reușit să sfideze, cu adevărat, trecerea timpului. Thalia, trup de zeiță.

Thalia, trup de zeiţă. Cum arată la 51 de ani

Superstarul mexican de telenovele Thalia a împlinit, luna trecută, 51 de ani. În ciuda acestui aspect, vedeta reușește să își mențină aspectul tineresc și să își surprindă fanii cu apariții pe măsură. Actrița și-a etalat toate formele armonioase într-un videoclip pe care l-a publicat recent pe pagina sa de Instagram.

Thalia a făcut senzație pe internet cu imaginile publicate în costum de baie, pe un iaht. Fotografiile incendiare au devenit virale pe platformele sociale. Aparițiile vedetei au răvășit mințile tuturor. Numeroși internauți i-au dat mesaje dulci artistei, complimentându-i trupul.

„Arată mai tânără ca niciodată. Oare care o fi secretul tău?”, s-a exprimat un utilizator, în secțiunea de comentarii a videoclipului care a strâns peste câteva zeci de mii de aprecieri.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Thalia (@thalia)

Desigur, nelipsite au fost și comentariile negative. Unii internauți au acuzat-o pe actrița mexicană că și-a făcut mai multe operații estetice și că, mai nou, îi mănâncă banii din buzunar bărbatului său din cauza intervențiilor de această natură.

„Secretul este să ai bani și să-i plătești pentru operații estetice”, a spus un alt utilizator de pe Instagram.

Ce spune vedeta mexicană despre aparițiile sale

După ce s-a căsătorit, în anul 2000, cu omul de afaceri Tommy Mottola, vedeta a fost aspru criticată de publicul larg. În primul rând, pentru diferența de vârstă dintre cei doi parteneri, care ar indica, potrivit unora, un presupus interes al artistei. Cuplul are împreună doi copii: Sabrina Sakae și Matthew Alejandro.

Cât despre secretul aparițiilor sale, în ciuda vârstei pe care o are, actrița spune că are de gând să facă tot ce îi stă în putere pentru a se simți bine în pielea ei. Vedeta ignoră cu desăvârșire comentariile neplăcute din spațiul public.

„Să ai un bătrân cu bani. Acesta este secretul.”/ „Secretul sunt banii. Dacă ești sărac, n-ai nicio șansă să arăți ca ea.”/ „Secretul? Carnetul de CEC-uri ale soțului” – sunt doar câteva dintre părerile exprimate, de-a lungul timpului, de către internauți.

Thalia spune că își trăiește viața la maximum, în ciuda vâlvei care se naște de multe ori în jurul imaginii sale. Nu vrea să aplece urechea la nimic negativ, ci doar să învețe din experiențele pe care le-a trăit până la această vârstă. Nu pune accent pe persoanele care au rănit-o, ci încearcă să iubească pe toată lumea.

„Nu vreau să țin cont de importanța socială sau economică a oamenilor. Vreau doar să trăiesc un sentiment de pace, bucurie și afecțiune. Fără să țin cont de vârsta sau de greutatea corpului meu. Corpul meu nu e altceva decât o mașinărie condusă de sufletul meu, pentru a se dezvolta din plin”, s-a exprimat, anul trecut, Thalia.